Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Tipuri de barbati pe care trebuie sa ii eviti. Lidia Fecioru: Acest om nu poate fi niciodata indreptat
Ezoteric

Tipuri de barbati pe care trebuie sa ii eviti. Lidia Fecioru: Acest om nu poate fi niciodata indreptat

Tipuri de barbati pe care trebuie sa ii eviti

Tipuri de barbati pe care trebuie sa ii eviti. Prezenta in cadrul emisiunii Adevarauri Ascunse, Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, a dezvaluit care sunt semnele care te ajuta sa descoperi comportamentul barbatului.

Agresorul – vedem că e agresiv cu un câine, cu o persoană din jurul nostru, mai dă cu pumnul în masă. E vorba aici de un bărbat agresor care într-o bună zi îți va da o palmă. Noi avem impresia că dacă e cineva agresiv cu oamenii din jurul nostru, ne face nouă un fel de favor, însă nu e așa.

Tipuri de barbati pe care trebuie sa ii eviti. Lidia Fecioru: Acest om nu poate fi niciodata indreptat

Dependentul – aici vorbim de orice fel de dependență. Acest om nu poate fi niciodată îndreptat. Mulți oameni cad în plasă și consideră că îl pot ”repara”, însă acest bărbat va reveni mereu la vechiurile moravuri.

Leneșul – el nu poate face nimic. El găsește motiv pentru orice eșec și dau vina pe persoanele din jur. El așteaptă totul din cer, ceea ce nu se va întâmpla niciodată asta. Nici această categorie nu se poate îndrepta.

Narcisistul – se gândește decât la el. Problema este că nu poate trăi fără audiență. Dacă nu e băgat în seamă pleacă, dacă nu e în centrul atenției încheie relația. Se plictisesc repede de persoana din jur. Trebuie să fugim.

Băiețelul mamii – un astfel de bărbat este răsfățat și trebuie să ”îl slujești” la nesfârșit. Tu trebuie să faci totul, să îi rezolvi problemele. Nu se duc în acțiune, nu pot duce nimic la bun sfârșit.

Tiranul – niciodată nu va fi de acord cu femeia. Nu face complimente, sunt zgârciți. Te reduce la tăcere, te limitează. E picătura chinezească, care te reduce la tăcere, te anihilează, a spus Lidia Fecioru la Antena 3.