Info Actual > Showbiz > Tom Cruise a filmat în toată Europa! Care este următorea locație în care actorul vrea să-și joace rolul
Showbiz

Tom Cruise a filmat în toată Europa! Care este următorea locație în care actorul vrea să-și joace rolul

Tom Cruise a filmat în toată Europa! Care este următorea locație în care actorul vrea să-și joace rolul

Tom Cruise a filmat în toată Europa! Acum actorul intenționează să ajungă într-un loc inedit și aproape imposibil de vizitat pentru a înregistra câteva scene.

Tom Cruise în vârstă de 58 de ani a jucat în seria de filme ”Misiune Imposibilă”, rolul lui Ethan Hunt, filmând în toată Europa. De această dată, actorul intenționează să filmeze ultimele cadre dincolo de cer, mai exact în cel mai senzațional loc, în spațiu.

Producătorii lucrează cu NASA

Pentru ca Tom Cruise să fie cu capul în nori și să ajungă până la stele, producătorii de la ”Misiune Imposibilă” lucrează cu NASA, pentru a stabili logistica necesară alături de o echipă specializată în filmat, după cum sugerează unele rapoarte.

„Tom este bine cunoscut pentru că și-a făcut propriile cascadorii, iar seria Misiune Imposibilă a avut unele dintre cele mai mari și mai elaborate momente de film înregistrate vreodată. Dar el dorește să împingă lucrurile mai departe decât oricine a făcut-o până acum și, evident, să arate că poți filma de fapt în spațiu. Este destul de sigur că poate face asta să funcționeze și a vorbit și cu NASA despre asta”, a spus o sursă de pe platourile de filmare.

Actorul cunoscut pentru cascadoriile fascinante

Tom Cruise este cunoscut pentru cascadoriile sale din celebra serie de filme ”Misiune Imposibilă”. Dacă va reuși să filmeze dincolo de nori, actorul va devenii prima vedetă de la Hollywood care a filmat scene pentru un film în spațiul cosmic.

Tom și-a rupt glezna în timp ce filma o cascadorie pentru ”Misiune Imposibilă 6”. în anul 2017. Pentru una dintre cascadorii, s-a așezat pe partea laterală a unui avion în timp ce acesta decola. Un incediu a izbucnit la filmarea unei cascadorii cu motocicleta, în timplul filmărilor pentru ”Misiune Imposibilă 7”, dar nimeni nu a pățit nimic.

Când apar următoarele părți ale seriei de filme ”Misiune Imposibilă”

Peste 3,5 miliarde de dolari a câștigat seria de filme ”Misiune Imposibilă” la box-office în ultimii 24 de ani, adică 2,6 miliarde de lire sterline. În 23 iulie 2021 și 5 august 2022, ar fi trebui să se lanseze a șaptea și a opta parte, dar din cauza pandemiei de COVID-19 au fost întârziate. Pe 19 noiembrie 2021 și pe 4 noiembrie 2022, se așteaptă ca filmele să apară, potrivit Rețete și Vedete.