Actual Showbiz

Tom Cruise a primit o dispensă unică: permisiunea de a filma într-un loc sacru din Londra pentru „Mission: Impossible 8”

Tom Cruise a primit o dispensă unică: permisiunea de a filma într-un loc sacru din Londra pentru „Mission: Impossible 8”

După succesul înregistrat cu Top Gun2, Tom Cruise vrea să facă aceeaşi figură frumoasă şi cu „Mission: Impossible 8”, iar pentru asta şi-a încercat norocul pentru a obţine acordul de a filma interiorul unei celebre catedrale. Reprezetanţii bisericii refuză astfel de solicitări venite din lumea filmului.

Tom Cruise a primit o dispensă unică: permisiunea de a filma într-un loc sacru din Londra pentru „Mission: Impossible 8”

Tom Cruise a primit permisiunea de a filma în interiorul Westminster Abbey din Londra pentru „Mission: Impossible 8”, relatează contactmusic.com.

Actorul american în vârstă de 60 de ani a solicitat permisiunea extrem de rară de a turna în interiorul celebrei catedrale Westminster Abbey scene din viitorul film din seria de acţiune „Mission: Impossible”, ceea ce a fost acceptat.

„Tom este hotărât în acest moment să facă mai mult şi mai bine. Practic, nu există compromisuri”, a declarat o sursă pentru publicaţia The Sun.

„Aşa că, atunci când a vrut să filmeze în interiorul unei biserici pentru noul film „Mission”, trebuia să fie Westminster Abbey. Ei refuză aproape toate solicitările, aşa că este un semnal incredibil pentru Tom şi pentru echipa de producţie faptul că au acceptat. Va fi o locaţie de filmare extraordinară şi va da tonul pentru măreţia acestui film. Bugetul este enorm, desigur, dar ambiţiile sunt şi mai mari”, a precizat sursa.

„Mission: Impossible 7” s-a confruntat cu o serie de întârzieri din cauza pandemiei de COVID-19, aşa că Tom Cruise este hotărât să impresioneze cu cea de-a opta producţie din cadrul seriei.

„Întreaga echipă, Tom şi Chris McQuarrie, regizorul, sunt gata de plecare. Au avut atât de multe eşecuri cu ultimul film încât tot ce vor este ca acesta să spargă tiparele, iar succesul „Top Gun 2″ n-a făcut decât să-l impulsioneze pe Tom”, a adăugat sursa.

La premiera filmului „Top Gun: Maverick” au fost şi Ducesa de Cambridge şi Prințului William, iar sensibilitatea celor de la  Westminster Abbey poate veni şi de aici.

 

Catedrala inclusă în patrimoniul UNESCO

Catedrala Westminster Abbey este una din cele mai cunoscute din întreaga lume, fiind inclusă în patrimoniul UNESCO. Aceasta este cunoscută și datorită evenimentelor regale precum înmormântările și nunțile suveranilor Angliei ce au avut loc aici. Un alt lucru important este ca aici este și locul unde își fac somnul veșnic eroii naționali ai Angliei.

Catedrala este amplasată într-o zonă centrală a Londrei, devenind astfel o zonă turistică extrem de importantă. Milioane de turiști din toată lumea îi calcă pragul anual. Locația acesteia este cu exactitate în City of Westminster, adică în vestul palatului cu același nume care reprezintă parlamentul britanic.