Lifestyle

Top 10 cele mai formidabile lucruri despre BILL GATES

Top 10 cele mai formidabile lucruri despre BILL GATES. Deși nu are niciun fel de studii medicale, nu a fost ales de nimeni în vreo funcție reprezentativă și nu este deloc clar în ce calitate se pronunță atât de tranșant,  Bill Gates, omul care ne-a spus fără ocolișuri că până nu vor fi vaccinați practic toți oamenii împotriva COVID-19, întoarcerea la normalite nu va fi posibilă, nu are studii medicale.

Mai jos sunt prezentate 10 cele mai formidabile lucruri despre BILL GATES. De ce trebuie să știm? Pentru care ar trebui să îl privim cel puțin cu îndoială pe noul salvator al omenirii (linkurile și sursele provin exclusiv din surse mainstream deschise).

1. Controlul (Reducerea) Populației. Obiectivul fundamental în jurul căruia se învârt aproape toate interesele filantropice ale lui Bill Gates este controlul populației. În momentele sale de sinceritate controlul este definit explicit de magnat ca fiind reducerea ratei de creștere a populației, care în fapt nu înseamnă altceva decât avorturi, politici de contracepție, sterilizare șamd. Într-un discurs celebru ținut la Ted Talk în 2010 Gates a afirmat: „În lume există astăzi 6,8 miliarde de persoane. Acum, dacă reușim să facem o treabă bună cu noile vaccinuri, servicii medicale în general, servicii medicale pentru reproducere, am putea micșora (această rată de creștere) cu 10 sau 15%”. Obiectivul său îl reprezintă, conform propriilor declarații, o creștere zero a populației. Același lucru l-a mărturisit și într-un interviu acordat CNN dar și în multe alte locuri. Așadar, nu e nicun secret. Nu este cazul încă de acuzații grave. Bill Gates și avocații săi susțin că printr-un acces mult mai facil la vaccinuri și prin îmbunătățirea serviciilor medicale, oamenii din țările sărace vor renunța să mai facă mulți copii, fiind conștienți cumva că toți vor supraviețui și în felul acesta se vor proteja de la a-și împovăra familia cu prea multe nașteri. Dar ocolind detaliile și fundaturile acestui argument, rămâne întrebarea de ce este atât de important controlul (reducerea) populației pentru Bill Gates.

2. Vaccinuri. După cum știe de acum aproape oricine, Bill Gates este foarte preocupat de găsirea unui vaccin pentru a combate epidemia de coronavirus și a anunțat o lume întreagă că nu ne putem întoarce la normalitate până când practic toți oamenii nu vor fi vaccinați. Preocuparea sa pentru vaccinuri are o istorie îndelungată, dar nu foarte onorabilă. În India, colaborarea dintre Bill Gates și marile companii farmaceutice a dus la vaccinarea contra infecției cu HPV a 23.000 de fetițe cu vârste cuprinse între 10 și 14 ani. Campania a rezultat în moartea a șapte fetițe, în timp ce, potrivit estimărilor medicilor indiene, alte 1200 au experimentat probleme și efecte secundare grave ca urmare a vaccinurilor. O comisie a parlamentului indian a ajuns la concluzia că Fundația Gates a condus în fapt un experiment pe oameni în beneficiul companiilor farmaceutice, încălcând drepturile omului și abuzând copiii. Fundația nu s-a obosit să răspundă direct acuzațiilor, dar și-a reafirmat credința în „valoarea fiecărei vieți umane”.

3. Bill Gates Educatorul. Bill și Melinda Gates sunt preocupați nu doar de sănătatea oamenilor ci și de educația lor. Din acest motiv, ei au finanțat și introdus în sistemul public de învățământ american programul „Common Core”. Valorea investiției a fost de 173 de milioane de dolari doar pentru dezvoltarea materialelor și implementarea proiectului la nivelul statelor. Investiția totală s-a ridicat la 2,3 miliarde de dolari, care a inclus și granturi pentru brățări biometrice prin care să se măsoare nivelul de interes al copiilor la școală.

Citește continuarea…