Info Actual

Info Actual > Showbiz > TOP 10 „COVIDioți” care au căzut în ”ghearele” bolii. Madona, Trump și Boris Johnson, printre inamicii crizei
Showbiz

TOP 10 „COVIDioți” care au căzut în ”ghearele” bolii. Madona, Trump și Boris Johnson, printre inamicii crizei

TOP 10 „COVIDioți” care au căzut în ”ghearele” bolii. Madona, Trump și  Boris Johnson, printre inamicii crizei

TOP 10 „COVIDioți”. Piers Morgan, jurnalist, scriitor și personalitate de televiziune engleză, a alcătuit o listă cu 10 antagoniști ai crizei de coronavirus, conform Daily Mail.

„Am fost atât de mișcat de munca altruistă depusă de cei care ajută în această situație fără precedent – mai ales cu personalul medical al lumii care își riscă viața pentru a ne salva. Din păcate, am fost scârbit de conduita ofensivă și chiar obscenă a unei minorități care a încercat să exploateze criza în interes personal”, a concis celebrul jurnalist Piers.

TOP 10 „COVIDioți” care au căzut în ghearele bolii: Prima vedetă trecută pe lista jurnalistului se află vedeta din „Femeia Fantastică”, Gal Gadot.

Pe locul 1 se află Gal Gadot.  Vedeta și complicele sale au dat naștere unei noi versiuni a melodiei „We are the world” a lui John Lennon, în ton cu autoizolarea. Cu toate acestea, pe lângă cântatul slab și modul de livrare cu scopul autopromovării, gestul multimilionarelor de a cânta din vilele lor de vis despre „o lume fără granițe și fără posesii” a fost în mod particular… ipocrit.

A doua artistă din 10 „COVIDioți” se află Madonna.

Cântăreața a postat un videoclip din interiorul casei sale, dezbrăcată, într-o cadă plină de petale de trandafiri și înconjurată de lumânări.

Jurnalistul și-a imaginat că doar acele lumânări ar putea hrăni pe cineva din personalul medical pentru șase luni.

Frații Colvin sunt pe locul trei.

„Nemernicii” din Tennessee au făcut un tur prin America și au pus deoparte 17.000 de sticle de igienizant, după care au primit interdicție de ale vinde online.

Președintele Trump. Da, președintele Americii se află și el printre inamicii crizei.

În această perioadă critică, Donald Trump s-a mândrit cu ratingul său și mai apoi a împărțit pixuri ajutoarelor sale din poziții cheie, la mai puțin de 5 cm distanță unii față de ceilalți, în Biroul Președintelui. „Trump ar trebui să se autodistanțeze social de comportamentul său diabolic, iluzoriu și periculos – cât mai repede”.

Locul 5 îl ocupă Premierul britanic Boris Johnson

Boris Johnson, prim-ministrul Marii Britanii, s-a lăudat că a vizitat un spital plin de pacienți pozitivi cu coronavirus și că a dat mâna cu ei.

„Am dat mâna cu toată lumea!”, a exclamat el în conferința de presă. Acum, premierul are virusul, alături de ministrul Sănătății, și conduce țara din autoizolare.

Pe locul 6 se află inconștienții din Florida

Tinerii americani au ignorat sfaturile medicilor și au împânzit plajele din Florida. În acest fel s-au infectat reciproc și mai apoi infectând (poate și ucigând deja) rudele lor.

TOP 10 „COVIDioți”. „Nu știu cum ar trebui să numim un grup larg de nesimțiți egoiști și fără scrupule, am putea să le spunem covidioți?”, a spus jurnalistul.

Pe locul 7 se află actorul Idris Elba

Acesta a crezut că făcea ceea ce trebuie când a postat un videoclip în care a confirmat că are virusul și le-a cerut celorlalți să stea în siguranță.

Făcând acest lucru, actorul a dezvăluit cât de greșit este ca celebritățile să primească teste private, în timp ce personalul medical nu își permite să se testeze. Lucrurile au luat o întorsătură și mai urâtă când soția sa, Sabrina, a postat despre testul său, la câteva zile distanță.

Locul 8 îl ocupă Cardi B

Nu este deloc surprinzător că cineva care tânjea după atenția tuturor înainte de pandemie să-și continue modul de operare. Însă, chiar și cu standardele sale, Cardi B a reușit să se coboare și să spună: „Îmi pierd mințile” fiindcă „vreau să mă îmbrac cu ținutele mele scumpe și să ies din casă”.

Pe 9 este Sam Smith

Sam Smith și-a  anunțat admiratorii că este gay și a posta un videoclip cu „ei” în interiorul casei „lor” de lux, contemplând dacă „ei” au „o mică durere de cap”, spunând cât de „dificilă” este criza pentru oamenii ca „ei”, plângându-se despre în final despre ororile „dezastrului de carantină”.

Iar ultimul loc îl ocupă Vanessa Hudgens

Se  pare că actriței nu i-a păsat de această situație și a spus „Îmi pare rău, dar mă scuzi, este un virus? Înțeleg, respect acest lucru, însă, în același timp, chiar dacă toată lumea se îmbolnăvește, da, oamenii vor muri, ceea ce este teribil, dar… inevitabil?”.