Info Actual

Info Actual > Diverse > Tragedie în fotbalul italian! Mijlocașul Atalanta a murit la doar 19 ani!
Diverse

Tragedie în fotbalul italian! Mijlocașul Atalanta a murit la doar 19 ani!

Tragedie în fotbalul italian! Mijlocașul Atalanta a murit la doar 19 ani!

Tragedie în fotbalul italian! Mijlocașul Atalanta a murit la doar 19 ani! Andrea Rinaldi, fost jucător la Atalanta Bergamo, a murit, în timp ce se antrena acasă. Cauza morții a fost un anevrism cerebral, potrivit anunțului făcut de clubul sportiv.

Mijlocaşul împrumutat de Atalanta s-a stins la un spital din Varese, unde fusese internat vineri. Bergamo se afla într-o stare gravă după ce şi-a pierdut cunoștinţa în timpul unui antrenament la domiciliul său. Acesta a fost găsit de părinţii săi.

„AC Legnano, oraşul şi întregul univers fotbalistic, de toate nivelurile, trăiesc astăzi unul dintre momentele sale cele mai şocante. Andrea Rinaldi, luptătorul nostru, ne-a părăsit.

Un anevrism l-a răpit vieţii la 20 de ani neîmpliniţi, în floarea vârstei. Cu o viaţă înainte şi cu o carieră ce promitea obiective strălucitoare. O tragedie neaşteptată şi şocantă, imposibil de imaginat”, se arată în comunicatul clubului, publicat pe pagina oficială de Instagram.

„Dar zâmbetul tău frumos va rămâne pentru totdeauna în inimile celor care au fost atât de norocoși să te întâlnească în această viață”, se mai arată în același comunicat”, conform CNN.

Rinaldi a mai fost împrumutat de Atalanta la Imolese şi Mezzolara, iar din august 2019 juca la Legnano, în liga a patra italiană.