Lifestyle

Transferul anului: Ce mare vedetă pleacă de la Pro TV? Nimeni nu se aștepta la…

Transferul anului: Ce mare vedetă pleacă de la Pro TV? Nimeni nu se aștepta la…

Chiar dacă PRO TV se numără printre cele mai vizionate canale de televiziune din România, vedetele consacrate refuză să mai colaboreze cu ea și aleg colaborarea cu alte televiziuni. Andreea Berecleanu, Mircea Dinescu, Cristi Brancu și Bebe Cotimanis sunt doar câteva nume care au plecat de la acest canal de televiziune privat comercial.

Din informațiile oferite de  fanatik.ro, Cabral Ibacka vrea să plece de la Pro TV. Acesta se află deja în negocieri cu un alt canal de televiziune care a înregistrat recorduri de audiență în țările în care au fost difuzate: de la emisiuni-concurs, la reality show-uri, emisiuni de divertisment și muzică. Este vorba de Prima TV.

Potrivit sursei citate, Cabral Ibacka, prezentatorul emisiunii “Ce spun românii“, de la Pro Tv, a fost contactat de cei de la Prima TV care i-au pus pe masă un contract greu de refuzat.

Prima TV vrea să-l ia pe Cabral de la PRO TV

Cabral a mai colaborat cu postul Prima TV între anii 1999 – 2000, unde a prezentat mai multe emisiuni, printre care “Impact”, “Banc Show”, “Vara fără limite”.

Surse au declarat pentru aceeași sursă că negocierile au loc discret și doar cei apropiați știu de propunerea primită de Cabral.

„Cei de la Prima TV vor să-l ia pe Cabral de la PRO TV și sunt în negocieri deja. Totul se desfășoară discret, dar apropiații vedetei TV știu deja despre oferta primită“, au declarat sursele citate.

În cazul în care Cabral Ibacka ar decide să semneze, el s-ar alătura altor nume grele pe care Prima TV a reușit să le convingă să semneze cu televiziunea care promite să devină una dintre cele mai importante de pe piața media.

Transferul anului în televiziune

În ultima perioadă, multe vedete au renunțat la Pro Tv și Antena 1 și au ales Prima tv. Să nu uităm de Andreea Berecleanu, fostă prezentatoare a Observatorului de la Antena 1, care s-a alăturat și ea echipei de la Prima Tv.

Lista nu s-a terminat cu noile vedete de la prima TV, Mircea Dinescu, de la TVR, Cristi Brancu, fost prezentator la Antena Stars și Bebe Cotomanis, vocea Pro TV-ului de 25 de ani care s-a alăturat echipei Prima Tv.

De ce pleacă vedetele de la marile televiziuni? Pentru că Prima TV a reușit să semneze cu nume importante din televiziune datorită ofertelor financiare pe care le-a pus la bătaie.

Actorul Bebe Cotimanis a recunoscut chiar public că ruptura de PRO TV s-a produs din cauza contractului “subțire” pe care îl avea: „Contractele au devenit mai subțiri, iar eu nu am acceptat chestia asta. Pentru că e munca mea și o respect. Au încercat să mă țină, dar la un preț mai mic”, a declarat Bebe Cotimanis pentru paginademedia.ro, la scurt timp după ce a semnat cu Prima TV.

De menționat este faptul că până la această oră, Cabral Ibacka nu a confirmat plecarea din Pro TV.