Social

TRATAMENT MINUNE împotriva COVID-19. Un medic din Suceava s-a tratat singur. A aplicat rețeta altor 400 de pacienți

TRATAMENT MINUNE împotriva COVID-19. Un medic din Suceava s-a tratat singur. A aplicat rețeta altor 400 de pacienți. Medicul de familie sucevean Irina Gribincea s-a tratat singur, acasă, de infecția cu COVID-19, folosind medicația uzuală pentru virozele respiratorii. Aceasta a postat pe pagina sa de Facebook, povestea infectării sale cu COVID-19 și a vorbit despre acest tratament minune folosit de ea.

COVID-ul, cel mai temut dușman al umanității

„În fiecare zi plec la serviciu, sa ma întâlnesc cu el.. El este cel mai de temut dusman al umanitatii: COVID-ul. Am plecat la intâlnire fara frica, fara suparare, fara ezitari… Am plecat cu incredere, ca totul va fi bine si Dumnezeu va avea grija de tot! Stiam ca pacientii aveau nevoie de mine. Eram ultimul colac de salvare in orasul infectat, cu policlinica, ambulator, spital si UPU inchise …”

„Am fost refuzată la testare”

„Nu am scapat de el.. Am facut boala… Am facut-o atunci cand inca in Romania nu se știa prea mult despre acest virus.. Testarea se facea selectiv doar pentru anumite simptome,dar care nu erau specifice bolii.. Astfel încât eu.. medic in Romania cu simptome certe de COVID descrise de medicii din toata lumea, dar care nu erau cunoscute in tara noastra, am fost refuzata la testare…

Testarea am facut-o mai tarziu.. peste o luna.. cu plata.. 130 lei, cand a aparut aceasta posibilitate la laboratoarele private! Rezultatul: Ac IgG pozitiv COVID! Inseamna ca am avut boala. Stiam .. ca asta va fi rezultatul .”

„M-am tratat singură”

„Am trecut prin toate fazele urate si grele ale bolii si atunci cand durerea din piept era insuportabila si lipsa de aer acuta, stiam ca tratamentul prescris de mine.. este cel mai bun. Decizia a fost rapida si clara, trebuia sa ma tratez singura pe mine si pacientii mei! M-am inscris in grupul international al medicilor anti COVID.

Astfel incat, am fost la zi cu toata informatia, privind evolutia internationala a acestei boli cu simptomele ei polimorfe si rezultatele tratamentelor, urmate de pacientii din alte tari. Un medic bun este un medic informat, care aplica cunostintele acumulate in practica de zi cu zi.”

O doctoriță de familie din Suceava spune că s-a tratat singură de ...

„Toți pacienții mei au supraviețuit”

„Astfel am castigat razboiul cu COVID-ul! M-am tratat pe mine.. si mi-am tratat pacientii mei… Au supravietuit toti.. COVID pozitivi… Cel mai important in viata este sa vezi partea pozitiva a lucrurilor, indiferent de greutati si sa crezi, ca totul va fi bine! Omule drag! Pune curajul in buzunarul de la piept si mergi inainte! Pas dupa pas…❤”, a fost mesajul Irinei Gribincea pe pagina sa de Facebook.

Tratament minune de medicul Irina Gribincea

Întrebată ce tratament a urmat, ea a răspuns că a luat „paracetamol, biomicin și biosept, două produse românești, vitamina C retard (ctb), ceai Gripovit max C și ceai Hapciu instant pentru că, la fel ca la orice viroză, hidratarea este foarte importantă.

„Am încercat să le insuflu curaj pentru că la această boală 50% din tratament îl reprezintă emoțiile pozitive. Le-am interzis să se uite la televizor pe durata tratamentului”, a declarat medicul, care a mai spus: „am câștigat războiul cu COVID. M-am tratat pe mine și mi-am tratat pacienții mei”, a declarat medicul Irina Gribincea pentru Monitorul de suceava.

Irina Gribincea apreciază că doar testarea în masă ar putea da o imagine a numărului de persoane care au trecut prin boală.