Lifestyle

Trei Doamne și toți trei! Anna Lesko a pus ochii pe trei bărbați de la Fermă. Unul e însurat, unul în divorț și unul liber de contract

Trei Doamne și toți trei! Anna Lesko a pus ochii pe trei bărbați de la Fermă. Unul e însurat, unul în divorț și unul liber de contract

Trei Doamne și toți trei! Anna Lesko a pus ochii pe trei bărbați de la Fermă. Unul e însurat, unul în divorț și unul liber de contract.

În ediția de miercuri a emisiunii „Ferma. Orășeni VS Săteni”, de pe ProTV, Mihaela Rădulescu a venit cu o nouă provocare pentru concurenți. Aceștia au fost nevoiți să răspundă unor întrebări incomode. Când a venit rândul Annei Lesko, Rădulescu a întrebat-o direct:

„Care e bărbatul din Ferma care îţi place?”

Anna a răspuns fără să ezite, cu o altă întrebare.

„Unul sau mai mulţi? Că am trei!”

Cântăreața a recunoscut că este interesată de trei bărbați și a și explicat ce o atrage la fiecare dintre ei.

„Andrei Stoica, George Burcea şi George Piştereanu.Din ei trei aş face ceva.”

VIDEO | George Burcea și Anna Lesko, „în tandrețuri”! Cum au fost filmați -  Cancan.ro

De ce este atrasă Anna Lesko de George Burcea?

Vedeta l-a lăudat pe tatăl copiilor Andreei Bălan, pentru hărnicia și seriozitatea de care dă dovadă.

„De George Burcea îmi place foarte, foarte, foarte mult, din foarte multe puncte de vedere. Îmi place bărbatul din el, îmi plac mânile lui mari, îmi place că nu are acea scârbă când face ceva. Orice îi spun, George spune DA. Nu ştiu, orice am face el mi-a spus DA”, a explicat Lesko.

Andrei Stoica a desemnat cei doi servitori din această săptămână de la  Ferma. Pe cine a ales | Ferma | ProTv

De ce este atrasă Anna Lesko de Andrei Stoica?

Andrei Stoica este unul dintre campionii României la kickboxing şi s-a aflat mereu în fruntea clasamentelor internaţionale. Sportivuleste însurat cu Andra Stoica de 13 ani. Cei doi au împreună trei copii, doi băieți și o fetiță. Cu toate acestea, Anna Lesko a mărturisit public îi place de Andrei Stoica.

„La Andrei Stoica îmi place la nebunie fizicul lui”, a spus aceasta.

Anna Lesko și George Piștereanu, tot mai apropiați: „Sunt camere pe mine,  că numai în distracții te țineam”

De ce este atrasă Anna Lesko de George Piștereanu?

George Pistereanu este un actor din noua generație, il stii din filmul. Este singurul actor din Romania nominalizat la European Academy Awards (Oscarurile Europene) la 18 ani. În Fermă, George și Anna au fost legați de mâini pentru câteva zile, ceea ce i-a apropiat foarte mult. Cei doi au fost nevoiți să fie martorii celor mai intime activități, fie că au vrut sau nu.

„La Piştereanu îmi place foarte mult să glumesc cu el. Atât e mult ne potrivim. Îmi place ironia lui, îmi place spiritul de observaţie pe care l-a dezvoltat. Mi se pare că foarte bine funcţionăm”, a mai spus Anna Lesko.