Lifestyle

Trucuri necunoscute. E fantastic ce puteți face cu balsamul de buze expirat

Trucuri necunoscute. E fantastic ce puteți face cu balsamul de buze expirat

Tot mai multe doamne și domnișoare au optat în ultima perioadă pentru balsamul de buze și au lăsat rujurile deoparte. Ce e de făcut când acest produs expiră? Sub nici o formă nu-l aruncați, pentru că vă este de mare ajutor în a rezolva alte probleme.

Curăță rimelul rezistent la apă

Orice femeie care se respectă folosește întotdeauna rimel. Dar sunt dese cazurile în care din grabă aplicăm prea mult și ne mânjim… Și pentru că alegem rimel de calitate, rezistent la apă, devine aproape imposibil, cel puțin la prima vedere, să-l îndepărtăm atât de repede pe cât ne-am dori, mai ales după pleoape.

Nu și dacă veți folosi de acum înainte balsamul de buze. Tot ce aveți de făcut este să aplicați pe locul cu probleme puțin balsam de buze, apoi să masați ușor. La final, ștergeți cu un șervețel și veți constata că pleoapele se vor curăța imediat.

Folosiți balsamul în loc de bază de machiaj

Tot balsamul este cel mai bun prieten al doamnelor și domnișoarelor care au tenul uscat. În acest caz, se pot masa obrajii cu puțin balsam, apoi se aplică pudră sau fond de ten. Veți constata că acestea vor rezista mai mult timp.

Cel mai bun loc în care puteți depozita bijuteriile de valoare

Plecați în concediu și nu știți unde să puneți câteva bijuterii de aur astfel încât să nu atragă atenția nimănui? Puteți folosi un balsam de buze expirat. Curățați tubul cu un bețișor de urechi foarte bine, apoi puteți introduce cu succes bijuteriile. Puteți lua acest tub pe plajă sau oriunde veți călători. Veți constata că nimeni nu va fi interesat să fure un simplu balsam de buze…

Excepțional pentru obiectele din piele

Nu în ultimul rând, balsamul de buze este foarte bun atunci când hainele din piele, fie că e vorba de poșete, pantofi, haine sau orice altceva au căpătat fisuri sau mici crăpături. E de ajuns să masați cu acest balsam timp de câteva zile și fisurile veți vedea că vor dispărea, iar pielea se va întinde.