Lifestyle

Trupa ABBA revine după patru decenii. Primele două melodii lansate ieri la Londra

Trupa ABBA revine după patru decenii. Primele două melodii lansate ieri la Londra

Trupa ABBA revine după patru decenii. Primele două melodii lansate ieri de la Londra. Cine nu a fredonat melodii ca „Mama Mia” sau „Chiquitita”? Fanii legendarei formații ABBA, care a marcat muzica secolului 20, au motive de extaz.

Legendara formaţie suedeză ABBA revine cu muzică nouă după patru decenii de la destrămarea grupului. Primele două melodii lansate ieri de la Londra i-au încântat pe admiratori şi pe comentatori deopotrivă.

Ce mai pot crea patru septuagenari care au format cândva unul din cele mai de succes grupuri de muzică pop, cu peste 375 de milioane de discuri vândute în întreaga lume? Admiratorii au descoperit ieri la prezentarea celor două cântece din prefaţa noului album Abba Voyage, care va fi lansat în noiembrie, informează RRA.

Totul a redevenit ca înainte în câteva secunde

Trupa ABBA revine după patru decenii. „I Still Have Faith In You” este o odă a prieteniei care-i leagă pe cei patru, a legăturilor care s-au maturizat şi au supravieţuit divorţurilor şi dezamăgirilor, după cum comentează BBC. Separaţi ca formaţie din 1982 şi apoi ca familii, Björn şi Agnetha, Benny şi Frida spun că au redescoperit bucuria de înregistra împreună. „A fost nemaipomenit – spune Björn Ulvaeăs – totul a redevenit ca înainte în câteva secunde”.

Ambele soliste au lipsit însă de la conferinţa de presă, dar au urmărit pe internet. Lansarea discului va fi urmată, în mai, anul viitor, de spectacole virtuale prezentate dintr-o sală special construită la Londra.

Cei patru reprezentaţi de holograme vor păstra imaginile lor din tinereţe. Pare să-i ajute şi cea de-a doua melodie dezvăluită ieri, „Don’t Shut Me Down”, în stilul clasic ABBA de la sfârşitul anilor ’70.