Info Actual

Info Actual > Showbiz > „Trupul nostru e o armă încărcată!” Lucian Mândruță, apel disperat
Showbiz

„Trupul nostru e o armă încărcată!” Lucian Mândruță, apel disperat

„Trupul nostru e o armă încărcată!” Lucian Mândruță, apel disperat

„Trupul nostru e o armă încărcată!” Lucian Mândruță, apel disperat pe rețelele de socializare! Acesta se folosește de rețelele sociale, singura modalitate de a împrăștia informații,  pentru a atrage un semnal de alarmă. Dată fiind inconștiența celor care nu respectă recomandarea de izolare la domiciliu, numărul persoanelor infectate cu COVID-19 crește continuu.

Lucian Mândruță le-a vorbit românilor despre alegerea simplă și salvatoare care ar limita răspândirea virusului – statul acasă. De a evita să mai iasă la plimbare în parcuri sau la grătare.

„A venit vremea să alegeți dacă sunteți criminali sau mai neștiutori decât un copil”

„Am ales să mă uit în ochii voștri când vă vorbesc, deși mi-e mai ușor să scriu, dar trebuie să vă spun direct și în față un lucru smplu. A venit vremea să alegeți dacă sunteți criminali sau dacă sunteți ucigași în serie mai eficienți decât Dincă și în același timp mai neștiutori decât un copil de doi an. Virusul e acum printre noi, știm asta, iar semnele nu se văd la toată lumea.

Trupul nostru e o armă încărcată. A sosit vremea în care viața altora atârnă de deciziile voastre cele mai simple: o ieșire inutilă, o călătorie care putea fi amânată, un strănut spre un necunoscut, un oftat spre casieră, un scuipat pe jos. Toate astea sunt gloanțe pe care le trageți în jurul vostru, puteți ucide fără să știți vreodată. Vorbesc și cu voi, cei întorși acasă din străinătate. Stați la distanță și faceți în fiecare zi o atingere simplă, țineți arma corpului vostru în casă”, a fost mesajul lui Lucian Mândruță, pe pagina sa de Facebook.