Dacă vrei să îi surprinzi pe cei dragi cu un preparat nou, budinca de pâine este cea mai bună soluție. Vremea urâtă de afară este perfectă pentru a te retrage în bucătărie. Încercă rețeta prezentată mai jos, cei mai pretențioși gurmanzi vor fi încântați de această budincă cu ou, lapte și smântână.
Ingrediente necesare pentru budincă:
Mod de preparare:
Se amestecă toate ingredientele. Feliile de pâine se taie (sau nu) pe diagonală sau în orice alt fel preferaţi şi se ung cu unt. Se ia un vas termorezistent şi se unge şi el cu unt, potrivit petitchef.ro.
Se pun feliile de pâine în amestecul de ou cu lapte, se înmoaie bine cât să absoarbă lichidul şi apoi se aşează unele peste altele în vas. Se toarnă restul de lichid peste ele încet, pentru a se îmbiba cât mai bine.
Se pun la cuptor 30 de minute după care se presară cu zahăr şi se mai bagă 10 minute cu focul dat mai tare pentru a se rumeni.
Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, a adus o veste bună pentru o anumită categorie de români:…
Astăzi, pe 1 mai, a avut loc un cutremur de 4,5 grade pe scara Richter,…
Salariile din România sunt un subiect de interes pentru cetățeni. Asta deoarece nivelul lor este…
În România, există angajați care beneficiază de un spor salarial de 100%. Acest beneficiu este…
Klaus Iohannis, fost profesor de fizică la Colegiul Național „Samuel von Brukenthal” din Sibiu, și-a…
Prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, a discutat despre relocarea sălilor de jocuri de noroc din localitățile…
This website uses cookies.