Info Actual

Info Actual > Showbiz > Tudor Chirila: “Vreau sa adresez o intrebare publica autoritatilor noastre”
Showbiz

Tudor Chirila: “Vreau sa adresez o intrebare publica autoritatilor noastre”

Tudor Chirilă, apel disperat pe Facebook

Tudor Chirila a transmis o noua remarca. Artistul a vorbit despre bunici, care se vor transforma in educatori in momentul in care parintii vor fi nevoiti sa se intoarca la seviciu.

Artistul a explicat care este situatia in care se afla in acest moment, motiv pentru care a pus intrebari autoritatilor publice care se ocupa de gestionarea crizei de coronavirus, potrivit DCnews.

“Noi suntem și părinți, și educatori și prieteni ai copiilor noștri”

„Bucuria, în momentul de față, este că am timp să cânt cât de cât, pentru că e foarte greu381. Noi suntem și părinți, și educatori și prieteni ai copiilor noștri. Grădinițele nu se vor deschide prea curând după câte știu. Aici am și eu o remarcă și vreau să adresez o întrebare publică autorităților noastre”, a declarat Tudor Chirila, la Digi 24.

„Stau să mă gândesc așa, să luăm exemplul unei familii care nu-și permite o bonă, care nu-și permite altceva decât să aducă niște bunici acasă, care să stea cu copiii, în timp ce familia se întoarce la muncă. Suntem cu toții de acord că o familie cu doi copii s-ar putea să nu mai stea în izolare și să se întoarcă la muncă, poate nu mai pot fi ținuți în șomaj tehnic.

Oare nu e mai periculos ca niște oameni în vârstă să aibă grijă de copii decât ca acei copii să ajungă într-o situație protejată, să se caută o situație ca copiii să poată merge la o grădiniță? Întreb, oare faptul că grădinițele nu vor funcționa nu vor transforma bunicii acestei țări în educatori? Și nu va fi periculos ca bunicii acestei țări să se plimbe între locuința lor și locuința familiilor nepoților lor?”, a adaugat artistul.