Lifestyle

Turcia, locul ideal pentru nunta ta! Țara a fost premiată în cadrul RSVP Gala Awards

Turcia, Sursă foto dreamstime
Sursă foto dreamstime

Turcia a fost desemnată „Destinația preferată din lume” în cadrul premiilor RSVP Gala Awards, un loc de întâlnire pentru organizatorii de nunți de lux din întreaga lume.

RSVP este o platformă puternică ce unește profesioniștii care organizează nunți și petreceri de lux, simpozioane, conferințe, ceremonii sau festivități de premiere și evenimente de networking.

 sursă foto: rogalski.ro

sursă foto: rogalski.ro

Încă din anul 2018 este organizată semestrial și este considerată ca fiind una dintre cele mai importante adunări din industria globală a nunțilornunților și petrecerilor de lux. Ediția din acest an s-a ținut la Madrid, capitala Spaniei. Coferința a găzduit aproximativ 250 de participanți din 30 de țări care au prezentat diverse simpozioane despre branding sau despre tendințele din sectorul nunților și cel al evenimentelor.

Conferința a organizat o festivitate de premiere. Gala RSVP Global Awards a premiat 20 de categorii iar Turcia a oținut premiul „Destinația preferată” la categoria „Destinație”.

Turcia – „destinația preferată” pentru turismul de nunți

Turcia este printre primele alegeri în rândul călătorilor iar asta datorită moștenirii sale culturale, care îmbină tradițiile provenite din Orient și calitățile moderne ale Vestului precum bucătăria diversificată și unică sau pentru opțiunile nelimitate în ceea ce privește shoppingul. Țara a găzduit cupluri din întreaga lume care și-au manifestat dorința de a-și organiza nunta în această destinație. Istanbul, Bodrum, Antalya, Cappadocia, Gocek, Ceșme și Fethiye sunt locații recunoscute la nivel mondial care oferă o mulțime de opțiuni interesante de la cazare până la gastronomie și care sunt printre cele mai căutate destinații de lux atunci când vine vorba de nunți și de petreceri. Aceste destinații au profesioniști pregătiți care planifică fiecare detaliu pentru organizarea de nunți și reușesc să impresioneze atât cuplurile cât și oaspeții cu o gamă variată de opțiuni referitoare la locație sau catering.

sursă foto: rogalski.ro

sursă foto: rogalski.ro

Istanbul: Un paradis al nunților care combină tradiția cu modernitatea

Metropola dinamică a Turciei,Turciei, Istanbul, este printre cele mai populare opțiuni pentru nunți iar asta datorită unui oraș cu o arhitectură unică și pentru că este o punte de legătură între Est și Vest. Aici, companiile aeriene oferă zboruri directe din aproape oriunde în lume iar Istanbul este ușor accesibil pentru oaspeții care vin de pe celelalte continente. Istanbul oferă numeroase opțiuni pentru locurile de nuntă iar hotelurile au spații interioare și exterioare care găzduiesc între 200 și 2.000 de invitați la o nuntă. Istanbul este un oraș care se remarcă prin detalii arhitecturale uimitoare și printr-o infrastructură modernă iar hotelurile au săli de bal, centre de spa și grădini luxoase în care cuplurile pot sărbători pe placul inimii și pot crea amintiri care vor dura toată viața.

Locurile excepționale de nuntă din Istanbul nu se limitează doar la hoteluri de lux. Fosta capitală a Imperiului Otoman are palate și vile deosebite, multe dintre acestea fiind restaurate la aspectul lor inițial. Dintre aceste structuri, cele mai multe sunt situate pe malul strâmtoarei Bosfor, oferă priveliști frumoase și o ambianță bună pentru nunți.

sursă foto: rogalski.ro

sursă foto: rogalski.ro

Bodrum: Cea mai bună destinație pentru nunțile de lux în inima TurkEgeei Bodrum

Bodrum, una dintre cele mai populare destinații pentru vacanțele de lux din TurkEgee oferă o atmosferă frumoasă pentru nunțile pline de romantism. Ca și Istanbul, Bodrum este ușor accesibil prin zboruri directe din capitalele lumii. Pentru transportul terestru în Bodrum și regiunea TurkAegean, oaspeții pot beneficia și de companii VIP care oferă servicii foarte bune.

În ceea ce privește locurile de nuntă, Bodrum găzduiește lanțuri de hoteluri de lux de renume mondial și hoteluri romantice cu spații versatile pentru evenimente interioare și exterioare. Aceste proprietăți au multe restaurante, saloane și săli de concert. Pot fi găzduiți până la 1.000 de oaspeți în salinele hotelurilor sau în grădinile pe care acestea le pun la dispoziție, în zonele de lângă piscină și de pe lângă barurile de pe plajă. Prin ferma colaborare cu experții care planifică și gestionează nunțile de la început până la sfârșit, facilitățile din Bodrum oferă toate serviciile necesare pentru a realiza toate visele unui cuplu.

Cuplurile care aleg să se căsătorească pe una dintre plajele de renume mondial din Bodrum pot opta pentru stațiuni de 5 stele din regiune sau pentru locații de nuntă pe plajă care au o atmosferă mai intima și mai solitară.