Lifestyle

Uite ce pensie are Gheorghe Turda! Nu ai fi crezut așa ceva

Uite ce pensie are Gheorghe Turda! Nu ai fi crezut așa ceva

Uite ce pensie are Gheorghe Turda! Nu ai fi crezut așa ceva.

Despre  Gheorghe Turda se spune că este interpretul de muzică populară cu cea mai mare pensie din România. Interpretul de muzică populară a lucrat, începând cu anul 1991, pentru Ministerul Afacerilor de Interne pentru mai mulți ani, unde a avut un grad superior.

Pensia de care se bucură Gheorghe Turda la cei 72 de ani este uriașă. Cunoscutul interpret de muzică popularăa luptat pentru drepturile sale. Turda a dat în judecată Ministerul Afacerilor Interne și Casa Națională de Pensii, solicitând mărirea indemnizației lunare primite de la stat cu 50%. După un proces care a durat câțiva ani, Gheorghe Turda a câștigat.

Ce pensie are Gheorghe Turda?

Artistul de 72 de ani are o pensie de 1.900 de euro pe lună, adică aproximativ 9000 de lei. Gheorghe Turda a reușit să-i convingă pe judecători să-i acorde o pensie mai mare apelând la o strategie destul de interesantă. Conform viva.ro, acesta a invocat legea 6/2006, conform căreia primesc drepturi suplimentare pensionarii din sistemul public de pensii, membri ai unor uniuni de creatori legal constituite și recunoscute ca persoane juridice de utilitate publică”.

Turda este unul dintre cei mai avuți interperți de muzică populară din România. Acesta deține două imobile în Câmpina și București, dar și un teren de 1.600 mp în Câmpina.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *