Lifestyle

Ultima Eclipsă din 2021. Astrolog: Nevoia de a spera că o să fie bine este putredă

Ultima Eclipsă din 2021. Astrolog: Nevoia de a spera că o să fie bine este putredă

Ultima Eclipsă din 2021. Daniela Simulescu, astrolog, a vorbit despre impactul pe care îl va avea Eclipsa de Soare/Lună Nouă în Săgetător, de pe 4 Decembrie.

„Nu mai așteptați Revelionul pentru rezoluții, începeți să le puneți de acum, însă cumpătați-vă așteptările, nu înseamnă că nu se întâmplă lucruri, că nu vor apărea transformări, doar că nevoia de a spera că o să fie bine este putredă. Totul depinde de personalitatea noastră și de modul în care percepem realitatea din jurul nostru. Știți de ce ne pierdem încrederea? Pentru că pe parcus apar teste și noi ne mâncăm din încrederea inițială, cea din povești. De fapt, eclipsa vrea să ne arate că încrederea vine exact în urma testelor pe care le trecem. Orice vă propuneți în perioada aceasta, trebuie să știți că va dura mai mult până se va implementa. Respectați un ritm!”, a spus astrologul Daniela Simulescu pentru DCNEWS.

Ce aduce luna Decembrie pentru Pești

„În perioada eclipsei, chestionați-vă credința, încrederea și nu vă bazați pe vorbe. Este un moment în care vom căuta ghidare și ne vom duce către tot felul de persoane. Mulți se vor gândi să plece din țară. În următoarele luni, va fi un alt mod de a călători. Va fi un nou val de români care va dori să plece”, a mai zis astrologul Daniela Simulescu.

„Luna decembrie este precum un ultimatum pentru voi. V-am tot bătut la cap că dacă aveţi probleme, ele trebuie conştientizate în 2021, ca să fie rezolvate şi vindecate în 2022. Luaţi luna decembrie şi scrieţi pe o hârtie problemele pe care le aveţi. Dar concret, realist, fără să negaţi un viciu, o relaţie toxică.

Cel mai important aspect al lunii decembrie pentru voi este intrarea lui Jupiter în semnul vostru. Asta se va întâmpla pe 29 decembrie. Aduceţi-vă aminte ce aţi făcut între 14 mai şi 28 iulie, sau ce aţi vrut să faceţi, pentru că de la final de decembrie poate căpăta rost, poate prinde viaţă.

Să nu uităm de vicii, de problemele de sănătate, de situaţii toxice. Poate le acceptaţi şi poate faceţi ceva cu ele, să nu mai staţi în negare. E adevărat că nu negaţi intenţionat, dar poate că la un moment dat, dacă vă spun 1000 de oameni că nu e ok, poate veţi schimba ceva”, a precizat Daniela Simulescu.