Info Actual

Info Actual > Showbiz > Ultimul scandal din showbizul românesc! Este implicat și un copil
Showbiz

Ultimul scandal din showbizul românesc! Este implicat și un copil

Ultimul scandal din showbizul românesc! Este implicat și un copil

Ultimul scandal din showbizul românesc! Teama de pandemie a determinat-o pe Iulia Albu să-și izoleze copilul de tatăl biologic. Așadar, Mihai Albu nu și-a mai văzut fiica de peste 60 de zile.

Celebrul designer de pantofi Mihai Albu a încercat să a o convingă pe Iulia Albu să-l lase să o vadă pe Mikaela, însă toate tentativele au eșuat. Stilista a argumentat decizia sa prin faptul că vizitele dese la atelierul său, fostul soț ar putea-o pune în pericol pe Mika, fiica lor.

Mihai Albu: Nu au venit clienți la mine la atelier

Ultimul scandal din showbizul românesc! În acest sens, designerul a făcut un apel disperat: „M-am dus la servicium dar cu protecție, cu mască, cu mănuși. Nu au venit clienți la mine la atelier. Absolut nimeni nu a intrat. Lucrătorii au secția lor cu toate măsurile impuse. Iar eu am fost doar să mai fac plăți, să mai desenez, să mai lucrez din biroul meu.” a mărturisit designer-ul

În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, Mihai Albu a dezvăluit că în timpul unei conversații telefonice, Mika i-a spus că nu își dorește să se întâlnească, de teamă de a nu o îmbolnăvi.

„Deci motivul că eu aș fi infectat cade din star. I-a spus copilului, iar copilul crede lucrul ăsta și mi-a spus că mai bine, tati, să nu vii să mă iei pentru că ești bolnav. Am reușit să vorbesc de câteva ori la telefon, dar este destul de recalcitrantă (fosta soție), în momentul în care vreau să vorbesc cu copilul și trebuie să îmi fac un fel de programare. Adică o sun pe mamă și îmi spune că mă va suna ea în următoarele zile. Mi s-a restricționat accesul la telefonul copilului, nu pot vorbi, nu pot suna pentru că am numărul blocat pe telefonul ei. În 62 de zile, am vorbit de patru ori.” a mai spus Mihai Albu.