Lifestyle

Uluitor! Ce sumă a câștigat până acum câinele lui Dorian Popa: ”Chelutzu e prințul casei, are halat Versace”

Uluitor! Ce sumă a câștigat până acum câinele lui Dorian Popa: ”Chelutzu e prințul casei, are halat Versace”

Dorian Popa a fost invitat de Cătălin Măruţă la podcast, care se numeşte „Acasă la Măruţă”, şi a vorbit despre mai multe aspecte din viaţa lui, dar și despre cât a câștigat câinele său, Cheluțu, după înregistrarea unei melodii.

Toată lumea se întreabă ce sumă câștigă Dorina Popa lunar. Iată că artistul a mărturisit tot la podcast-ul lui Cătălin Măruță. Vedeta a spus că pe Youtube se simte în elementul său.

„Sunt shaorma cu de toate. Sunt actor, cântăreț și vlogger. Dar cel mai bine mă simt pe Youtube, acolo sunt în elementul meu. Îmi place și la concerte, le duc lipsa. Dar YouTube-ul e viața mea. Trebuie să fii cât mai natural, mai real. Câștig în jur de 40.000 de euro pe lună, acum în pandemie: 10-15.000 de pe Instagram și în jur de 20-25.000 de euro de pe YouTube”, a mărturisit Dorian.

Ce intervenții estetice și-a făcut Dorian Popa

Toți fanii lui Dorian Popa știu că artistul are foarte mare grijă de aspectul său fizic, așa că aceasta a mărturisit intervențiile estetice pe care și le-a făcut de-a lungul timpului.

„Am făcut de două ori implant de păr, o dată implant de barbă, am 26 de fațete la dinți. Am vrut dinți foarte albi. Stau mai mult în oglindă decât iubita mea. Ea îmi spune mereu că sunt arogant și narcisist. Prietenii îmi spun dacă ar arăta ca mine ar sta dezbrăcați”, a mai spus acesta.

Ce sumă a câștigat până acum câinele lui Dorina Popa

Câinle lui Dorina Popa, Chelutzu este vedetă pe internet, după ce a înregistrat și o melodie, dar și în urma apariției lui în vlogurile stăpânului său, Dorian Popa. Animalul are 21 de milioane de vizualizări și a reușit să câștige până acum 150.000 de euro.

„Mi-e frică să nu mi-l fure cineva , să nu pățesc ca Lady Gaga. Eu sunt bodyguardul lui. A câștigat 150.000 de euro până acum. Chelutzu e prințul casei, are halat Versace”, a mai declarat solistul la podcast.

Tatuajul surprinzător al lui Dorian Popa

Dorian Popa și-a făcut de curând un nou tatuaj care a făcut senzație pe internet. Cântărețul și l-a tatuat pe Chelutzu pe coapsă, alături de zilele cele mai importante pentru el: ziua în care și-a lansat canalul de Youtube, 19 februarie 2017, ziua în care l-a adoptat pe Chelutzu, 4 iulie 2019 și ziua în care a fost gata casa, 20 februarie 2020, însoțit de sigla Youtube, porivit România TV.