Diverse

Un alt zvon despre Simona Halep. Iubitul ar fi altul, nu antrenorul Patrick

Un alt zvon despre Simona Halep. Iubitul ar fi altul, nu antrenorul Patrick

Au trecut doar câteva zile de când Simona Halep și Toni Iuruc au ales să meargă pe drumuri diferite. Au existat tot felul de zvonuri că sportiva ar avea o relație mai mult decât profesională cu antrenorul său, Patrick Mouratoglou. Recent, a apărut o nouă versiune. Se pare că nu francezul i-ar fi căzut cu tronc Simonei, ci cu totul altcineva.

Vestea despărțirii Simonei Halep de bărbatul pe care l-a ales să-i fie alături la bine și la rău pentru tot restul vieții, i-a șocat pe toți fanii vedetei din întreaga lume. Mai ales că divorțul s-a petrecut cu puțin timp înainte ca cei doi să aibă cununia religioasă. Nimeni nu știe cu adevărat ce s-a întâmplat între cei doi, deși se vorbește că desele plecări ale Simonei ar fi fost un motiv.

„D-abia aștept să dau ochii cu ea!”

Pe de altă parte, s-a tot vorbit în ultima perioadă despre o posibilă relație de iubire între Simo și antrenorul ei, Mouratoglou. Mai mult, aceste zvonuri ar fi ajuns și la cea care i-a dăruit acestuia doi copii, Ada Obilu. Mai multe publicații românești au scris că femeia a luat foc și le-ar fi spus apropiaților că abia așteaptă momentul în care o va vedea.

Și atunci va face tot ce-i va sta în putință să pună punct colaborării dintre sportivă și soțul ei.  „D-abia aștept să dau ochii cu ea! Am să-i spun. Poate să facă ea ce vrea, dar nu va mai continua mult timp nici colaborarea pe partea de tenis. Am să mă ocup eu de asta!”, ar fi spus Ada Obilu, potrivit Cancan.

Simona ar fi apropiată însă de un alt membru al Academiei Mouratoglou

Potrivit Playsport, alta ar fi versiunea pentru îndrăgosteala tenismenei. Se crede că Simona ar fi în relații apropiate cu mai tânărul Arnaud Restifo, în vârstă de 25 de ani, un alt membru al Academiei Mouratoglou. Sursele spun că cei doi au devenit apropiați în ultima perioadă și au petrecut timp de calitate împreună.

Licențiat în în științe sociale și management sportiv, Arnaud a fost partenerul de antrenament al multor nume din tenisul mondial, de la Garbine Muguruza, Karolina Pliskova la Stefanos Tsitsipas sau Novak Djokovic, dar și al Simonei, atunci când aceasta nu avea antrenor. Cu doar câteva zile în urmă, Simona a avut o intervenție chirurgicală la nas și a anunțat că va lipsi de pe teren câteva săptămâni.

Sursă foto: ego