Showbiz

Un artist investește sume foarte mari în modul cum apare în fața publicului românesc. Ce spune despre asta

Un artist investește sume foarte mari în modul cum apare în fața publicului românesc. Ce spune despre asta
foto: Facebook

Unul dintre cei mai iubiți artiști, care susține concerte pe cele mai mari scene din România, anual, investește sume destul de mari pentru a se putea ridica mereu la nivelul așteptărilor fanilor săi.

Un artist investește sume foarte mari în modul cum apare în fața publicului românesc. Ce spune despre asta

Artistul la care facem referire este binecunoscutul Carla’s Dreams…. Acesta scoate din buzunar, pentru mască, o sumă uriașă pentru a nu-și divulga identitatea.

”Masca e un preţ pe care îl plătesc cu drag!”, a precizat solistul.

FOTO facebook.com

Încă de la prima piesă a sa, Carla’s Dreams a fost primit cu brațele deschise de către publicul din România. Iar, după melodia „Eroină”, Carla’s Dreams a devenit unul dintre cei mai iubiți artiști, având ocazia să susțină concerte pe cele mai mari scene din România.

Totuși, succesul cântărețului este însoțit și de sacrificiile aferente, despre care nu a ezitat să vorbească în detaliu.

Ce sumă investește în fiecare an Carla’s Dreams în machiajul întregii trupe

Pentru Carla’s Dreams, impresionarea, de fiecare dată, a fanilor este unul din obiectivele sale. De aceea, este foarte important  să vină mereu cu ceva nou pe scenă. Și pentru a-și atinge obiectivul, anual, artistul alocă o sumă uriașă pentru machiajul său și al trupei.

Referitor la acest aspect, Carla’s Dreams a declarat:

„Trebuie să calculez aproximativ. Nu știu să spun, nu e chiar așa de mult. Pentru toată trupa, în jur de, să spun așa o cifră, 10-15 mii de euro”.

Care este scopul potrivit căruia solistul și întreaga trupă Carla’s Dreams își păstrează ascunsă identitatea

Nu de puține ori oamenii au încercat să afle cine se ascunde în spatele „măștii”, însă fără succes! Și aceasta pentru că solistul ține foarte mult la protejarea identității sale și a celor din trupă. Iar pentru a ține lumea departe de viețile personale ale membrilor din trupă, solistul a adoptat o metodă mai puțin cunoscută în România și anume aceea de a-și picta fața ori de câte ori  apare în fața publicului.

În acest context, solistul Carla’s Dreams, a spus: „Masca e un preţ pe care îl plătesc cu drag! E mai uşor să vorbeşti când eşti mascat, într-un fel, dar nu e o lipsă de responsabilitate. Oricum, tot poţi fi taxat. În anumite cazuri, mă ajută să fiu mai deschis… În România, lumea nu e foarte deprinsă să înţeleagă”, citează cancan.ro