Diverse

Un bărbat care are 102 copii a luat o decizie drastică. Ce vor trebui să facă cele 12 soții

Un bărbat care are 102 copii a luat o decizie drastică. Ce vor trebui să facă cele 12 soții

Chiar dacă pare greu de crezut, există în lume un bărbat care are nu mai puțin de 102 copii și 568 de nepoți. Iată ce decizie radicală a luat.

Musa Hasahya și-a dorit o familie numeroasă, așa că a ajuns să aibă 102 copii și 568 de nepoți. De data asta însă el hotărât că nu mai poate să facă față dacă vor mai veni pe lume și alți bebeluși, așa că le-a impus celor 12 soții să fie foarte atente și să înceapă să administreze anticoncepționale.

Bărbatul a fost ferm și le-a dat și un sfat altor bărbați, afirmând că nu le recomandă să-și ia mai mult de patru neveste, dacă vor să facă față situației.

„De asemenea, îi descurajez pe cei care vor să-și ia mai mult de patru soții”

„Nu mai pot tolera alți copii din cauza resurselor limitate. Și din această cauza le-am sfătuit pe toate soțiile mele să ia pastile anticoncepționale. De asemenea îi descurajez pe cei care vor să-și ia mai mult de patru soții pentru că lucrurile nu sunt bune”, a spus el.

Își cunoaște copii și nepoții după față

Bărbatul cu 102 copii locuiește în Bugisa, Uganda, într-un complex cu 12 dormitoare. Potrivit informațiilor oferite de dailystar.co.uk, bărbatului i-a fost imposibil să învețe pe de rost numele tuturor copiilor și nepoților, așa că îi recunoaște după față.

Cere ajutor guvernanților

Musa s-a căsătorit de foarte tânăr, la doar 16 ani, în 1971. El a abandonat școala și primul copil i s-a născut când avea 18 ani. A devenit apoi om de afaceri și conducător al satului și, pentru că avea bani și pământ, a spus că vrea o familie numeroasă.

„Pentru că aveam câștiguri, am decis să-mi măresc familia și să mă căstoresc cu mai multe femei. M-am asigurat că fiecăreia dintre ele îi este furnizată câte o sapă pentru a cultiva pământul și a produce hrană ca să întrețină familia, deoarece solurile sunt fertile”, a explicat el. Acum îi este foarte greu să le dea o educație cum trebuie copiilor, așa că a cerut ajutor de la guvern.