Social

Un britanic s-a vindecat după 411 zile de COVID-19 cu rețeta numită cocktailul Trump

Un britanic s-a vindecat după 411 zile de COVID-19 cu rețeta numită cocktailul Trump
Infoactual

S-a vorbit despre o rețetă minune care l-a vindecat „miraculos” pe președintele american Donald Trump. Chiar și fostul președinte american a vorbit despre aceasta. Chiar dacă în mare parte nu a fost luat în seamă, iată că totuși s-a gândit cineva să experimenteze, în mod științific, cocktailul lui Trump.

Surpriză, acesta chiar vindecă și vorbim aici despre un caz mai puțin obișnuit la un pacient cu diagnosticul ”lung covid”!

Un britanic s-a vindecat după 411 zile de COVID-19 cu rețeta numită cocktailul Trump

Un britanic a fost vindecat după 411 zile de viață cu COVID-19 (”long covid”), în ceea ce se consideră a fi cel mai lung caz de vindecare a unei persoane diagnosticate cu acest virus.

Cazul pacientului în vârstă de 59 de ani a fost publicat în revista Clinical Infectious Diseases vineri, 4 noiembrie 2022 , de către personalul medical de la Guy’s and St Thomas’ Hospitals.

Pacientul fără nume, din motive de confidențialitate, al cărui sistem imunitar era compromis din cauza unui transplant de rinichi, a fost testat pozitiv în decembrie 2020.

Incapabil să elimine infecția și continuând să fie testat pozitiv până în ianuarie 2022, analiza genetică a determinat că acesta avea o variantă timpurie a tulpinii originale care a dus la închiderea lumii.

După ce au identificat tulpina, ei folosesc același cocktail de medicamente care îl vindecase „miraculos” pe președintele american Donald Trump, Regeneron.

Echipa a solicitat mai multe cercetări privind tratamentele cu anticorpi și aprobarea unui nou medicament, Evusheld, despre care se spune că este și mai eficient în tratarea virusului decât cocktailul lui Trump.

Într-un interviu pentru Sky News, dr. Luke Blagdon Snell a declarat:

„Unele variante noi ale virusului sunt rezistente la toate tratamentele cu anticorpi disponibile în Marea Britanie și în Europa. Unele persoane cu un sistem imunitar slăbit sunt încă expuse riscului de a se îmbolnăvi grav și de a se infecta în mod persistent. Încă lucrăm pentru a înțelege cel mai bun mod de a le proteja și de a le trata.”

Au rămas cazuri de persoane care au fost infectate cu virusul timp de mai mult de un an, dintre care majoritatea au suferit probleme medicale grave. Vestea că un britanic a fost vindecat după 411 zile de COVID-19 le va da acestora și cadrelor medicale un pic de speranță.