Info Actual

Info Actual > Showbiz > Un cunoscut actor cere AJUTOR, după ce a fost diagnosticat cu cancer. Are nevoie URGENTĂ de sânge
Showbiz

Un cunoscut actor cere AJUTOR, după ce a fost diagnosticat cu cancer. Are nevoie URGENTĂ de sânge

Un cunoscut actor cere AJUTOR, după ce a fost diagnosticat cu cancer. Are nevoie URGENTĂ de sânge

Un cunoscut actor cere AJUTOR, după ce a fost diagnosticat cu cancer. Are nevoie URGENTĂ de sânge.

Cel cunoscut drept „Costel Gogoașă” din producția TV „Trăsniții”, difuzată de Prima TV, urmează să intre în operație, pentru a-i fi extirpat un rinichi. Actorul Constantin Zamfirescu a juns la spital, după ce a fost diagnosticat cu cancer. Constantin Zamfirescu, sau Zamzu, așa cum îi spun apropiații, este tatăl a doi copii – David și Sara.

Cunoscutul actor a făcut un apel pe pagina sa de Facebook. Zamzu are nevoie urgentă de sânge, pentru că operația la care urmează să fie supus luni „este mare consumatoare de sânge”.

„Am nevoie de sânge. Orice grupă.
Nu aș fi vrut să fac asta! Nu v-aș fi scris nimic despre situația prin care trec, dar urmează sa fiu supus unei intervenții chirurgicale de extirpare a unui rinichi. Am fost diagnosticat cu cancer. O astfel de operație este mare consumatoare de sânge, iar perioada asta este una de mare carență în rezervele de sânge. Corpul medical mi-a cerut să găsesc măcar un donator care să facă acest gest umanitar.
Oricine va dori sa facă asta, va trebui să specifice că donează pentru mine și spitalul Carol Davilla.
Donarea se poate face la Centrul de Transfuzie de pe lângă Calea Victoriei.
Cuvintele de mulțumire nu vor fi îndeajuns cât să exprime gratitudinea mea.
Sunt deja internat, iar luni voi fi operat.
Și sunt mulți ca mine care au nevoie.
Eu am A2”, este mesajul actorului.

Constantin Zamfirescu a făcut parte din grupul umoristic „Chestiunea Zilei”

Constantin Zamfirescu a terminat liceul industrial nr 1 Bucuresti, sectia electrotehnica, promotia 1984. A activat pe scenele din Romania de la 6 ani. Canta la chitara. A fost cooptat in Estrada Armatei in 1990 unde a lucrat impreuna cu Bogdan Dumitrescu, Toni Ionescu, Grig Chiroiu, Valentin Rupita, membrii trupei Body & Soul, Mihai Onila, Edi Stancu si multi altii din show bizz-ul actual.

In 1994 este cooptat de Florin Calinescu in grupul umoristic Chestiunea Zilei de la ProTV. Din 2004 este cofondator al grupului Stress care realizeaza pentru canalul Prima TV productia „Trasniti in N.A.T.O.”, apoi „Trasniti din N.A.T.O.” si in final „Trasnitii”, interpretand rolurile Costel si Frosa Gogoase, alaturi de Toni Ionescu (Marlanu), Grig Chiroiu (Pupaza) si Bogdan Dumitrescu (Chiorete), ajungand impreuna, dupa 8 ani de emisie, la recordul mondial de 1000 de episoade de sitcom.