Lifestyle

Viata bate filmul! Povestea lui Florin Calinescu te va face sa plangi. Oare cum mai are putere sa zambeasca?

Viata bate filmul! Povestea lui Florin Calinescu te va face sa plangi. Oare cum mai are putere sa zambeasca?

Viata bate filmul! Povestea lui Florin Calinescu te va face sa plangi. Oare cum mai are putere sa zambeasca? Multi s-au intrebat cum a reusit sa mearga mai departe dupa atatea lovituri.

Oare cum mai are Florin Călinescu puterea să zâmbească? Celebrul actor şi om de televiziune, noul jurat de la „Românii au talent”, este un bărbat greu încercat de soartă!

Drama lui Florin Calinescu: Sotia sa a murit fix de ziua ei

Ana-Maria Călinescu, soţia lui, a murit în martie 2005 la spitalul universitar din Bucureşti. Femeia s-a luptat cu o boală necruţătoare – cancer la gât. Mama celor doi copii ai lui Călinescu, fostă actriţă la Teatrul Mic până în 1996, a murit în ziua în care trebuia să împlinească 47 de ani și 27 de ani de căsnicie.

Viata bate filmul! Povestea lui Florin Calinescu te va face sa plangi. Oare cum mai are putere sa zambeasca?

Pe lângă moartea soţiei, cinci ani mai târziu, Florin Călinescu şi-a pierdut fiul şi ambii părinţi!

In plus, îndrăgitul actor a fost pus în fața unui diagnostic crunt. Chiar el a povestit totul, fără nicio reținere, în stilul său caracteristic.

Deși a fost luat prin surprindere de diagnosticul dat de medici, Florin Călinescu nu s-a dat bătut și și-a găsit puterea de a face față situației.

După ce a fost diagnosticat cu cancer de piele, omul de televiziune a suferit o intervenție chirurgicală în zona nasului.

„Ți se înmoaie genunchii!” Aceasta este senzația pe care a trăit-o actorul când a ajuns la oncologie, după cum chiar el a mărturisit.

„Ce am?! Cancer?! Mișto! Să desfacem șampania!”

„N-am o problemă… până la oncologic! Acolo intri într-un malaxor al destinului pe care nu-l doresc nimănui. Poți să fii Ioana d’Arc și Hercule la un loc și tot ți se înmoaie puțin genunchii. Nu cred că este cineva de pe planeta asta care să zică: Ce am?! Cancer?! Mișto! Să desfacem șampania!”, a spus Călinescu.

Medicii au decis să îl opereze pe Florin Călinescu, extirpându-i tumora, și asigurându-se că totul este bine. Omul de televiziune a rămas cu o cicatrice la nas după intervenția chirurgicală, aceasta fiind înlăturată cu ajutorul laserului.

„Această tumoră nu pune viața în pericol imediat, dar, ignorată, ajunge să penetreze structura osoasă și să pătrundă până la creier. De cele mai multe ori, această formă de cancer de piele produce mutilări, cu ulcerații foarte mari, până la desfigurare, distrugerea nasului, ochilor și a țesuturilor alăturate tumorii atunci când evoluează necontrolat sau când este tratată insuficient”, a declarat pentru Click dr. Mihaela Leventer, medicul dermatolog care l-a operat pe Florin Călinescu.