Combinând pâinea toast cu înghețată veți obține o adevărată delicatesă. Este vorba despre „Ispita pâinii”, pâinea uriașă cu mai multe straturi, care este coaptă înainte de a fi umplută și acoperită cu înghețată. Acesta este un desert în stilul regiunii Hong Kong, China.
Pâinea, după pregătirea în cuptor, este crocantă la exterior și moale în interior. Deasupra pâinii toast se pune înghețată. Combinația cald-rece aduce o senzație deosebită în timp ce savurați preparatul.
Această rețeta este foarte simplă, principalele ingrediente fiind pâine toast, înghețată, unt și miere. Și dacă mai adăugați fructe și biscuiți, gustul va fi mai bogat, iar produsul mult mai aspectuos.
Ingrediente necesare:
Mod de preparare:
În cazul în care preferați bucăți de pâine mai crocante, puteți unge fiecare bucată de pâine cu untul cu miere. Le coaceți lângă coaja de toast și apoi le puneți înapoi în toast, potrivit romanian.cri.cn.
Conform estimărilor GPeC, ARMO și ale principalilor actori din sector, valoarea comerțului electronic din România…
Guvernul a hotărât să mărească salariile pentru angajații nemulțumiți, inclusiv pentru cei care lucrează în…
Conform ultimului raport al Comisiei Europene, economia României este estimată să crească cu 3,3% în…
Potrivit directorului ANM, Elena Mateescu, se prognozează că temperaturile vor înregistra o creștere în zilele…
Noua lege a pensiilor aduce schimbări semnificative în recalcularea pensiilor. Sunt vizați în special pensionarii…
MAE a emis o atenționare pentru călătorii români care se îndreaptă către Franța, cu referire…
This website uses cookies.