Lifestyle

Un jurnalist acuză: „Suntem în această situație din cauza unor îmbuibați, slugi, șpăgari, lacomi, hoți, netrebnici și nemernici!”

Un jurnalist acuză: „Suntem în această situație din cauza unor îmbuibați, slugi, șpăgari, lacomi, hoți, netrebnici și nemernici!”

Un jurnalist acuză: „Suntem în această situație din cauza unor îmbuibați, slugi, șpăgari, lacomi, hoți, netrebnici și nemernici!” Într-un mesaj postat pe pagina personală de Facebook, Alex Dima și-a strigat revolta.

Acesta atrage atenția asupra faptului că situația sistemului medical românesc nu este un accident. „Un profund sentiment de furie. Asta simt. De câteva zile țin legătura cu medici din spitale. Unii sunt speriați, sunt epuizați, nu au proceduri, echipamente de testare.

Suntem în această situație din cauza unor îmbuibați, slugi, șpăgari, lacomi, hoți, netrebnici și nemernici!”, spune Dima.

 „Oprești, fluturi, drăgneni, ponți, meleșcani, băsești, fireni, năstăseni, tăriceni, iohannesieni, orbani și lista asta nu se mai termină”

Jurnalistul ProTv arată cu degetul spre toată clasa politică care s-a perindat la butoanele țării. Politicieni care au lucrat doar la interesul propriu, nu și la cel al poporului.

„Îi vedem, îi știm și acceptăm de zeci de ani. Ei au distrus sistemul de sănătate. Oprești, fluturi, drăgneni, ponți, meleșcani, băsești, fireni, năstăseni, tăriceni, iohannesieni, orbani și lista asta nu se mai termină.

Pe toți îi știm prea bine! Dar i-am lăsat să ne conducă. În spatele lor stau alții cu aceleaăi metehne, stăpâni de locuri, instituții și sisteme.

Până mai zilele trecute, în loc să facă rost de echipamente pentru spitale, se jucau de-a guvernarea și moțiunea de cenzură iar mai devreme, câțiva ani, s-au jucat cu justiția. Totul pentru a-și păstra posterioarele tăbăcite în jilțurile puterii și pentru a nu intra la pușcărie.

Ani la rând, am urlat mizeriile pe care le comit. Dar poporul i-a acceptat și votat”, e de părere jurnalistul.

„Trebuie să îi schimbăm și să ne schimbăm!”

Soluția lui Alex Dima este una singură. Schimbarea. „Nu știu cum vom scăpa de acest coronavirus, dar știu sigur că de virușii care ne-au condus în toți acești ani, care au pus stăpânire pe tot și toate trebuie să scăpăm! Altfel, vom tot muri cu zile!

Acum stați în case, dar când vom scăpa, ieșiți, implicați-vă, uniți-vă, luptați pentru drepturile și comunitățile voastre, candidați!

Trebuie să îi schimbăm și să ne schimbăm! Ca să scăpăm!”, a mai spus Alex Dima.