Info Actual

Info Actual > Diverse > Un mare fotbalist român a răbufnit: „Să nu se creadă nimeni Superman. Stați în casă!”
Diverse

Un mare fotbalist român a răbufnit: „Să nu se creadă nimeni Superman. Stați în casă!”

Un mare fotbalist român a răbufnit: „Să nu se creadă nimeni Superman. Stați în casă!”

Un mare fotbalist român a răbufnit. Cristi Chivu, fostul căpitan al echipei de fotbal a României, a ținut să transmită un mesaj tranșant celor care nu respectă regulile de bază ăn plină pandemie de coronavirus.

Chivu a declarat, prin telefon, în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV, că, în momentul de față, fotbalul nu mai are nicio valoare. Fostul fotbalist a ținut să transmită un mesaj răspicat persoanelor care nu stau izolați în casele lor.

„Dă-l naibii de Campionat European! Suntem cei mai afectați… Asta trebuie să înțeleagă toată lumea. Nu e de glumă. Acesta este un virus extrem de ușor de transmis. Nu contează că eu mă cred Batman sau Superman sau că dacă beau o țuică dimineața nu se lipește de mine. Nu este adevărat! Toți suntem vulnerabili în fața acestui coronavirus. Stați dracului în case! Asta-i ideea!”, a spus Chivu.

Acesta a mai spus că, după această experiență, lumea va fi alta. „Nimic nu va mai fi la fel cum a fost până acum, trebuie să învăţăm din chestia asta! Trebuie să ne protejăm bătrânii, să nu ne credem eroi, să avem grijă unii de alţii”, a fost îndemnul lui Cristi Chivu.

Italia este țara europeană cea mai afectată de coronavirus. S-au înregistrat 31.500 de cauzuri și 2.500 de morți. Peninsularii au închis granițele, iar oamenii nu au voie să iasă din casă decât în situații de urgență.