Lifestyle

Un medic dă de pământ cu românii: „Am transformat sărbătoarea sufletului în sărbătoarea burții”

Un medic dă de pământ cu românii: „Am transformat sărbătoarea sufletului în sărbătoarea burții”

Doru Negru, medic primar Diabet, Boli Nutritie si Metabolice, care ne arata și ce schimbari trebuie să facem în stilul de viață pentru a nu ajunge la diabet, spune că românii uită de Învierea Domnului, un fundament doctrinar și ritual pentru credința creștină, și o transformă în „sărbătoarea burții”.

Ne-am îngrășat pentru că mâncăm mai mult decât alergăm!

„Ne-am îngrășat pentru că mâncăm mai mult decât alergăm! Ca să scădem în greutate trebuie să alergăm mai mult decât mâncăm sau să mâncăm mai puțin decât alergăm. Cine ne obligă să mâncăm?! De câte ori vine Paștele, sunt întrebat cât de bun este postul. De fiecare dată spun că este o chestie minunată! E un fel de cură de dezintoxicare. Dar toată lumea mă întreabă doar în perioada postului și înainte de Paște!”

Am transformat sărbătoarea sufletului în sărbătoarea burții

„Am transformat sărbătoarea sufletului în sărbătoarea burții. Nimeni nu știe de Înviere. Toți știm de tăiatul porcului, de tăiatului mielului, de ouă de ciocolată, cozonac. După post, se fac intoxicații și indigestii și toți mă întreabă: Ce să facem?! Cine te-a pus să mănânci?!”, a spus medicul Doru Negru la DCNewsTV.