Info Actual

Info Actual > Showbiz > Un model de la Victoria’s Secret dignosticat cu coronavirus: „Aveam psihicul la pământ şi nu mai puteam să respir”
Showbiz

Un model de la Victoria’s Secret dignosticat cu coronavirus: „Aveam psihicul la pământ şi nu mai puteam să respir”

Un model de la Victoria’s Secret dignosticat cu coronavirus: „Aveam psihicul la pământ şi nu mai puteam să respir”

Un model de la Victoria’s Secret dignosticat cu coronavirus: „Aveam psihicul la pământ şi nu mai puteam să respir”. Alexina Graham a împărtățit pe contul său de Instagram simptomele bolii și durerea pe care a simțit-o după ce a fost dignosticată cu coronavirus.

„Este înfricoşător. Prima zi am petrecut-o în toaletă, vomitând de mai multe ori. Apoi a apărut febra şi am început să am frisoane severe. Aveam psihicul la pământ şi nu mai puteam să respir.  Mi-am pierdut capacitatea de a putea vorbi corect în propoziţii complete, simţeam că îmi cedează plămânii, mă durea în piept, nu puteam să intru şi să ies dintr-o baie singură, aveam nevoie de ajutor pentru a mă pune în pat. Chiar şi mâncatul devenise un chin“, a povestit manechinul.

Mărturia Alexinei Graham, manechin Victoria’s Secret, după ce a fost testată pozitiv cu covid-19: "Este înfricoşător"

Alexina a fost internată în spital, după care s-a externat și a intrat în carantină la domiciliu. Ea i-a sfătuit pe toţi să rămână în case şi să asculte sfaturile autorităţilor: „Staţi cu toţii în siguranţă. Prima fotografie a fost făcută când am început deja autoizolarea acasă, primele simptome au început să apară, dar am crezut că am doar intoxicaţii alimentare“.

 

 

Din fericire, Alexina se bucură de ajutorul familiei sale „Sora mai mică are grijă de sora cea mare. Îţi mulţumesc, surioară. Eram speriată, aveam dureri şi nu ştiam ce urma să se întâmple, dar ai avut grijă de mine, m-ai susţinut, mi-ai şters lacrimile şi ai fost acolo la fiecare pas. Când nu puteai să fii cu mine la spital, erai acolo la telefon. Familia, cel mai bun prieten şi asistenta mea acasă. Te iubesc. E ziua a cincea şi devin mai puternică şi mă simt mai bine pe zi ce trece“.