Info Actual

Info Actual > Diverse > Un nou asasinat în lumea interlopă. Unul dintre liderii temutului clan Sadoveanu a fost ucis
Diverse

Un nou asasinat în lumea interlopă. Unul dintre liderii temutului clan Sadoveanu a fost ucis

Un nou asasinat în lumea interlopă. Unul dintre liderii temutului clan Sadoveanu a fost ucis

Cutremur în lumea interlopă din Capitală. După moartea fulgerătoare a lui Emi Pian, liderul clanului interlop al Duduienilor, un alt interlop român a fost asasinat.

Este vorba despre Aurel Trandafir, șeful temutului clan Sadoveanu.

Acesta a fost ucis la comandă în Statele Unite ale Americii de un alt interlop provenit din România, mai exact din Buzău.

Aurel Trandafir era urmărit internațional din anul 2018, când a fost condamnat, definitiv, la 6 ani și 4 luni de închisoare pentru tâlhărie. Cu toate acestea, liderul clanului Sadoveanu a reușit să fugă în Los Angeles înainte ca magistrații să se pronunțe definitiv.

Mesaj de adio, ca de la „frate la frate”

Remus Mincă, zis Nat, cunoscut ca lider al clanului, despre care se presupune că ar fi ordonat uciderea lui Emi Pian, a transmis un mesaj pe pagina de Facebook.

„O mare pierdere pentru noi …. chiar acum când am avut mai multă nevoie de tine … nu pot sa cred…. ne-ai lăsat pe toți cu inimile îndurerate , Dumnezeu sa te ierte, frate mai mare”, a scris Nat Mincă.
La mijlocul lunii septembrie, poliţiştii efectuau 37 de percheziţii care vizau clanul Sadoveanu. Printre cei vizaţi de ancheta de amploare se număra şi Remus Mincă, zis Nat, unul dintre liderii grupării.

Aurel Trandafir a fost împușcat în cap

În Los Angeles, Aurel s-a asociat cu alți interlopi, însă ar fi intrat în conflict cu un interlop din Buzău. Pe baza unor neînțelegeri legate de bani, liderul clanului Sadoveanu a fost împușcat mortal, în cap, de către interlopul buzoian.

Din primele informații, criminalul ar fi vrut să ucidă și pe persoanele care se aflau în acel moment cu victima. Miza omorului ar fi fost o datorie de 200.000 de dolari pe care Aurel nu i-ar fi plătit criminalului.

Aurel Trandafir avea numai 42 de ani, iar vestea morții sale a căzut ca un fulger în lumea interlopă, mai ales că tragedia s-a întâmplat la numai câteva luni de la moartea lui Emi Pian.

Liderul Sadovenilor a fost găsit în viață de medicii americani și a fost internat de urgență, însă a murit la scurt timp din cauza rănii extrem de grave.

Imediat după ce au aflat de evenimentul tragic de peste ocean, Poliția din România a dispus măsuri pentru a preveni un eventual priveghi la care să să participe un număr mare de persoane, așa cum s-a întâmplat în cazul morții lui Emi Pian.