Info Actual

Info Actual > Showbiz > Un nou barbat in viata Andreei Balan?! “Cel mai stabil din viata mea”
Showbiz

Un nou barbat in viata Andreei Balan?! “Cel mai stabil din viata mea”

Un nou barbat in viata Andreei Balan?!

Un nou barbat in viata Andreei Balan?! După ce artista a alimentat surprinzător de mult o serie de zvonuri care planau asupra sa şi asupra unui bărbat extrem de apropiat cu care munceşte şi îi este prieten de 12 ani.

Numele ar putea să pară o surpriză, însă totul se leagă cum nu se poate mai bine

382Fix înainte de începerea nebuniei cu coronavirus, Andreea Bălan și George Burcea au trecut printr-un scandal monstru, cei doi ajungând să își anunțe divorțul. Cu toate că actele nu au fost încă semnate, deoarece tribunalele s-au închis între timp, artista pare să fi găsit deja un alt bărbat cu care să îl înlocuiască pe actorul cu care are deja două fetiţe.

Nume surpriză invocat de Andreea Bălan

Cu toate că momentan lucrurile sunt la faza zvonurilor și a bârfelor, Andreea Bălan revine în centrul atenției alături de Petrișor Ruge. Mai exact, fostul partener al vedetei TV din emisiunea Dansez pentru tine, bărbat cu care colaborează şi lucrează zi de zi. Artista l-a desemnat recent ca fiind „cel mai stabil din viața mea”. Mai mult, se pare că acesta ar fi liber în această perioadă, după ce s-a despărţit de Sandra Izbaşa.

Andreea Bălan și Petrișor Ruge se cunosc de 12 ani, timp în care au ajuns să se cunoască extrem de bine și să lege o legătură foarte strânsă. Sunt apropiați și pe scenă, dar și în viața reală, căci artista a susținut în repetate rânduri că se înțeleg de minune și îi leagă foarte multe lucruri pe care le au în comun.

Andreea Bălan s-a despărțit de George Burcea, iar Petrișor Ruge s-a despărțit de Sandra Izbașa.

Lucrurile se îndreaptă, pentru cei doi, în aceeași direcție, așa că nu este exclus să vedem, peste ceva timp, un cuplu Andreea Bălan-Petrișor Ruge. De-a lungul timpului despre cei doi s-au născut numeroase speculații potrivit cărora între ei ar fi mai mult decât o relație profesională și de prietenie. Zvonurile sunt alimentate chiar de artista, scrie Capital.

Mesajul lui Bălan de pe Facebook

De ziua de naștere a lui Petrișor Ruge, artista a postat pe conturile sale de pe rețelele de socializare o fotografie cu ei doi, alături de un mesaj interesant.

Un nou barbat in viata Andreei Balan?! E cel mai stabil din viața mea

”Azi e ziua lui Petricică Superman. De 12 ani împreună. E cel mai stabil din viața mea. Trofeul care ne-a schimbat viața. Acum 12 ani – locul 1 – la Dansez pentru tine. Happy Birthday!” a scris vedeta, pe social media.