Actual Lifestyle

Un pilot de Formula 1 schimbă un Golf vechi de zece ani, primit cadou de la părinți, și își cumpără prima mașină

Un pilot de Formula 1 schimbă un Golf vechi de zece ani, primit cadou de la părinți, și își cumpără prima mașină
twitter

Schimbare și un nou început pentru plilotul de formula 1 Carlos Sainz Jr. care a decis, în sfârșit, să schimbe mașina veche de zece ani,  un golf, primit cadou de la părinți, pe o mașină nouă, cumpărată din proprii bani. Care este noua marcă aleasă, în cele ce urmează.

Un pilot de Formula 1 schimbă un golf vechi de zece ani, primit cadou de la părinți, și își cumpără prima mașină. Video

Pilotul de Formula 1 Carlos Sainz Jr. și-a cumpărat în sfârșit prima mașină, renunțând la VW Golf, pe care părinții i-au dăruit-o atunci când a împlinit 18 ani.

Pilotul de la Ferrari, care a terminat pe locul cinci în campionatul mondial de anul trecut, nu și-a cumpărat niciodată propria mașină, alegând să conducă mașina de aur, dar acest lucru este pe cale să se schimbe după ce, în cele din urmă, s-a înduplecat și a cheltuit bani.

Sainz Jr a publicat un videoclip pe canalul său de YouTube în care își arată noua mândrie și bucurie, un Ferrari 812 Competiziene gri. Mașina este cea mai recentă versiune a modelului 812 Superfast și este echipată cu un motor V12 de 6,5 litri care produce incredibila putere de 830 CP.

Un model în ediție limitată, din care se construiesc mai puțin de 1.000 de exemplare, mașina costă 560.000 de euro. Dar sunt șanse ca el să fi plătit mult mai mult, deoarece recunoaște că a făcut unele modificări.

Videoclipul pregătește terenul, arătând imagini cu Golf-ul despre care spune că a venit timpul să îl schimbe. Apoi, imaginile dezvăluie vizita la fabrică unde pilotul de formula 1 își comandă noul Ferrari 812 Competiziene personalizat, exact după pofta inimii, dar și capacitatea buzunarului, desigur.

Foto: Sainz Jr./Twitter

Sainz Jr. a declarat despre achiziția sa: ”Am decis că, în calitate de pilot Ferrari, trebuie să-mi fac primul meu cadou adevărat, care este cea mai frumoasă mașină pe care am văzut-o vreodată. Are o linie foarte diferită față de Ferrari-ul obișnuit pe care îl cunoaștem cu toții. Difuzorul și partea din spate sunt spectaculoase”.