Info Actual

Info Actual > Showbiz > Un pinguin și-a luat soarta în …ghiozdan
Showbiz

Un pinguin și-a luat soarta în …ghiozdan

Un pinguin și-a luat soarta în ...ghiozdan

Un pinguin și-a luat soarta în …ghiozdan. Deşi foarte mulţi dintre noi consideră că pinguinii sunt absolut adorabili, nu toată lumea ar avea curajul să ţină un pinguin pe post de animal de companie.

Se spune că pinguinii sunt printre cele mai loiale fiinţe. Atunci când îşi aleg partenerul, trăiesc lângă acesta pentru tot restul vieţii.

Dar, dincolo de faptul că sunt simpatici şi loiali, pinguinii sunt şi inteligenţi.

Un pinguin pe nume Lala a fost adoptat de o familie de japonezi în urmă cu mulţi ani. Iubitorii săi stăpâni i-au creat o cameră frigorifică, perfectă pentru a-şi petrece timpul în condiţii decente. Lala a devenit rapid cunoscută în comunitate, mai ales pentru faptul că-şi urma familia adoptivă peste tot prin oraş.

Cum a ajuns pinguinul Lala în oraş

Dar cum a ajuns Lala, pinguinul regal, într-un oraş din Japonia. Simpaticul pinguinul a fost prins în plasele pescarilor. Acesta era rănit și necesita îngrijiri.

Astfel a ajuns în familia de japonezi, care s-au oferit să îngrijească pinguinul rănit. Oamenii i-au tratat rănile, numind-o Lala.

Pinguinul Lala merge la magazin și pare foare fericit

Obişnuindu-se cu oamenii, Lala a învăţat drumul până la magazinul de unde familia cumpăra peşte. La un moment dat, stăpânii au decis că Lala poate să-şi facă singură cumpărăturile.

Astfel, i-au confecţionat un mic ghiozdan şi au trimis-o după peşte. Lala a continuat să trăiască în comunitate, să fie îndrăgită și iubită, oamenii admirând frumosul pinguin regal când își făcea singur cumpărăturile.

PS: Din păcate, Lala a murit între timp, însă amintirea sa rămâne în membrii comunității locale.