Info Actual

Info Actual > Showbiz > Un selfie care i-a schimbat viața. Ce secret a aflat o tânără din Africa de Sud?
Showbiz

Un selfie care i-a schimbat viața. Ce secret a aflat o tânără din Africa de Sud?

Un selfie care i-a schimbat viața. Ce secret a aflat o tânără din Africa de Sud?

Un selfie care i-a schimbat viața. Ce secret a aflat o tânără din Africa de Sud? Viața lui Miché Soloman, de 17 ani, elevă în ultimul an la Liceul Zwaanswyk, din Cape Town, avea să se schimbe după ce și-a făcut un selfie. Miché Soloman s-a împrietenit cu o elevă nouă, Cassidy Nurse, care semăna izbitor de mult cu ea.

Selfie-ul care le-a schimbat viața

Într-o zi, cele două fete și-au făcut un selfie. După ce au postat poza pe o rețea de socializare,au fost întrebate de nenunărate persoane dacă nu cumva sunt gemene, la cât de bine seamănă… Până și mama lui Miché a spus că cele două seamănă ca două picături de apă, când a văzut fotografia.

Reacția părinților lui Cassidy, Celeste și Morne Nurse, a fost diferită, însă. După ce au văzut fotografia, au întrebat-o pe Miché dacă nu cumva s-a născut pe 30 aprilie 1997. Și așa era! Era chiar ziua ei de naștere!

Gemenele au fost despărțite la naștere

Miché a fost chemată în biroul directorului. Acolo, o așteptau doi asistenți sociali care i-au dat vestea absolut șocantă. În urmă cu 17 ani, un bebeluș de doar trei zile -o fetiță, pe numele său Zephany Nurse- fusese răpit din Spitalul Groote Schurr, din Cape Town. Nimeni nu i-a dat de urmă, în ciuda căutărilor intense.

În primă fază, Miché a fost sceptică în privința poveștii. Ulterior, însă, a acceptat să facă un test ADN. Rezultatul a fost șocant: ea era bebelușul Zephany.

„Din cauza șocului, nu mă mai puteam mișca. Am simțit cum viața mea scapă de sub control”, a povestit fata, pentru presa locală, conform realitatea.net.

 

Zephany Nurse comes out as Miché Solomon

În scurt timp, viața lui Miché Soloman a fost dărâmată complet. Cea pe care o considera mama sa, Lavona Soloman, a fost arestată.

„Acest lucru m-a distrus. Aveam nevoie de ea. Am vrut să o întreb de ce a făcut asta. Nu știam ce să cred. Gândul că eu, de fapt, eram copilul altei femei m-a copleșit”, a povestit tânăra.

Viața sa a ajuns subiect de carte

S-a aflat că Lavona ar fi pierdut copilul, dar a simulat că este în continuare însărcinată. Ulterior, a intrat în maternitate, de unde a furat bebelușul și a spus familiei că a născut singură, acasă.

Miché a fost surprinsă să constate că nu simțea nimic pentru părinții biologici. Între timp, Lavona a fost condamnată la 10 ani de închisoare. După doar câteva luni, Miché s-a mutat cu tatăl ei, Michael. În ciuda faptului că tânăra a făcut eforturi imense pentru a forma o legătură cu familia naturală, nu s-au putut apropia atât de mult. Miché a recunoscut că, de multe ori, simțea doar furie. „Îi urăsc. Mi-au luat mama de lângă mine”, a mărturisit tânăra.

După ani, însă, Miché a reușit să facă pace cu viața sa. Și-a acceptat noul nume, Zephany, și noua familie. Viața ei a ajuns subiect acum de carte.

„Zephany este adevărul și Miché, fetița de 17 ani care am fost eu, era o minciună. Am reușit să echilibrez ambele nume. Poți să-mi spui Zephany sau Miché, îmi este totuna”, a mai mărturisit aceasta.