Info Actual

Info Actual > Economic > Ungaria își protejează economia cu succes! Planul de acțiune este fructuos
Economic

Ungaria își protejează economia cu succes! Planul de acțiune este fructuos

Ungaria își protejează economia cu succes! Planul de acțiune este fructuos

Ungaria își protejează economia cu succes! Planul de acțiune este fructuos. Potrivit lui Tamás Schanda, secretar de stat ungar pentru afaceri parlamentare în Ministerul Inovării şi Tehnologiei, planul de acţiune privind protejarea economiei este fructuos.

Tamás Schanda a precizat: criza economică provocată de epidemie a afectat Ungaria mai puţin decât multe alte ţări membre ale UE, unele chiar mult mai bogate.

6.000 de miliarde de forinţi pentru investiţii şi dezvoltări

Secretarul de stat a adăugat că scopul Guvernului ungar este ca, până în 2030, Ungaria să se situeze între primele cinci ţări din Europa din punct de vedere al traiului şi al competitivităţii. În interesul acestui obiectiv, Guvernul ungar va cheltui 6.000 de miliarde de forinţi (16,74 miliarde de euro) pentru investiţii şi dezvoltări, informează RRA.

Tamás Schanda, secretar de stat ungar pentru afaceri parlamentare în Ministerul Inovării şi Tehnologiei: În următorii ani, deci, vom înfăptui o serie de dezvoltări şi vom stimula investiţii care vor asigura pentru Ungaria şi pentru cetăţenii ţării un avantaj competitiv în toate domeniile vieţii şi ale economiei.