Info Actual > Petclub > Urma Elodiei a fost găsită. Eroul? Un câine. Rol cheie în deslușirea misterului
Petclub

Urma Elodiei a fost găsită. Eroul? Un câine. Rol cheie în deslușirea misterului

Urma Elodiei a fost găsită. Eroul? Un câine. Rol cheie în deslușirea misterului

Urma Elodiei a fost găsită. Eroul? Un câine. Rol cheie în deslușirea misterului. Chiar daca au trecut ani buni de la disparitia avocatei Elodia Ghinescu, misterul invaluit in jurul sau nu s-a risipit nici in momentul de fata.

Au existat multe persoane care au apelat la diferite mijloace pentru a o gasi, insa, putini stiu cum au reusit anchetatorii sa se apropie de adevar.

Urma Elodiei a fost găsită. Eroul? Un câine. Un rol important in deslusirea misterului l-a avut Toby, unul dintre cei mai priceputi caini ai Directiei Generale de Politie a Muncipiului Bucuresti. Acesta lucreaza la Serviciul de Politie Canina, iar printre cazurile sale s-a aflat si cel al Elodiei Ghinescu.

Haine care aveau pete cu sangele Elodiei

In anul 2007, la putin timp de la disparitia celebrei avocate, anchetatorii au descoperit intr-o rapa haine care aveau pete cu sangele Elodiei. In octombrie 2007, intr-o rapa de langa Rasnov au fost gasite uniforma de politist a lui Cioaca, alte obiecte ale acestuia, cat si ale Elodiei. Acestea au constituit probe in condamnarea lui Cristian Cioaca la 15 ani si opt luni de inchisoare, scrie romaniatv.net.