Info Actual

Info Actual > Showbiz > „Va fi bine”. Smiley și Gina Pistol, mai fericiți ca niciodată
Showbiz

„Va fi bine”. Smiley și Gina Pistol, mai fericiți ca niciodată

„Va fi bine”. Smiley și Gina Pistol, mai fericiți ca niciodată

„Va fi bine”. Smiley și Gina Pistol, mai fericiți ca niciodată. Smiley a postat pe contul său de Instagram o poză în care apare împreună cu iubita sa, Gina Pistol, la apus de soare. „Va fi bine” a scris Smiley, iar postarea a primit mii de aprecieri, semn că fanii au fost încântați.

225Relația dintre Smiley și Gina Pistol devine tot mai publică. Cei doi au refuzat să se afișeze împreună pentru o foarte lungă perioadă de timp. Deși, toată lumea știa de relația lor. Iar ei știau că lumea știe.

Se pare că poza a fost făcută de Gina. Vedeta a povestit pentru „Smart Talk” că e pasionată de fotografie. Și că, la fel de mult, îi place muzica și arta, în general.

„Tudor Gheorghe avea o piesă care mi-a marcat copilăria. Ascultăm piesa aia şi parcă trăiam altfel atunci când o auzeam. Întotdeauna am avut o legătură cu muzica şi cu arta.

Eu cred că dacă nu prezentăm vreo emisiune la TV, clar aş fi făcut parte din lumea asta. Eram bună la desen şi muzică atunci când eram mică. Am ureche muzicală foarte bună şi imediat reţin piesele. Singură mea problemă este că sunt mai comodă, nu leneşă. Îmi plăcea când eram mică naiul şi mi-ar fi plăcut să învăţ să cânt la nai.

Îmi place arta fotografică, care are legătură cu tatăl meu, care avea un mic laborator de developare a pozelor pe care le făcea. Am simţul ăsta, estetic. Andrei  mereu îmi spune, „Apucă-te ca lumea de fotografie”.

Eu mă pot uită la un copac şi să văd ce nu văd ceilalţi. Sau cum trece o rază de soare prin frunzele copacului”, a povestit Gina Pistol, conform Click!.