Info Actual > Showbiz > Va fi cele mai costisitor divorț din istorie. Câte sute de milioane de dolari va plătit Gates ca să-și recapete libertatea?
Showbiz

Va fi cele mai costisitor divorț din istorie. Câte sute de milioane de dolari va plătit Gates ca să-și recapete libertatea?

Va fi cele mai costisitor divorț din istorie. Câte sute de milioane de dolari va plătit Gates ca să-și recapete libertatea?

Bill și Melinda Gates au pus punct unei căsnicii de 27 de ani. cei doi nu au semnat un acord prenupțial, dar au semnat un acord asupra modului în care îşi vor împărţi bunurile în caz de divorț, potrivit Business Insider, care citează TMZ.

Bill Gates, al patrulea cel mai bogat om din lume, co-fondatorul de la Microsoft deține 1% din compania de tehnologie și are o avere de 146 miliarde de dolari.

Acordul de divorț ar putea fi unul dintre cele mai costisitoare din istorie. TMZ a publicat cererea de divorț în care este menționat contractul de separare.

În cererea de divorț, soții Gates au solicitat împărțirea bunurilor imobiliare, a bunurilor personale și a datoriilor în conformitate cu contractul lor de separare. Melinda nu a cerut sprijinul financiar al soțului.

Mariajul lor a fost „iremediabil afectat”

Cei doi au mai spus că mariajul lor a fost „iremediabil afectat” și au cerut instanței să își încheie căsătoria la data menționată în contractul de separare, însă această dată nu a fost precizată în cererea de divorț publicată de TMZ.

Documentele depuse luni în King, Washington, o au trecută pe Melinda ca petiționară și pe Bill ca pârât.

Ce este un contract prenupțial?

Acordul de divorț al lui Gates ar putea fi unul dintre cele mai costisitoare înregistrate vreodată. Când CEO-ul Amazon, Jeff Bezos, și soția sa, MacKenzie, s-au despărțit în 2019, înțelegerea lor a fost ca ea să primească 38 de miliarde de dolari, sumă care a transformat-o în a treia cea mai bogată femeie din lume.

Ce este un contract prenupțial? Este un acord legal pe care cuplurile îl pot semna înainte de căsătorie. Acesta stabilește ce se va întâmpla cu bunurile unui cuplu dacă divorțează sau dacă unul dintre ei moare.

Documentul legal privat semnat de un cuplu în situația în care vor să petreacă timp separat și să trăiască separat. Acesta stipulează drepturi și obligații, cum ar fi întreținerea și custodia copilului și este semnat fără implicarea instanței.

Uneori, un contract de separare este urmat de un divorț, dar unele cupluri îl folosesc ca o oportunitate de a-și repara căsătoria.