Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Va fi dezastru pentru 4 zodii! Astrologul trage semnalul de alarma
Ezoteric

Va fi dezastru pentru 4 zodii! Astrologul trage semnalul de alarma

Va fi dezastru pentru 4 zodii! Daniela Simulescu, astrolog DCnews, a oferit informatii pretioase despre Luna Noua in Taur de pe 23 Aprilie.

In ciuda faptului ca Luna Noua reprezinta un moment ideal pentru inceputuri sau pentru intentii, Luna Noua din Taur de pe 23 aprilie este conjuncta cu Uranus si in careu cu Saturn, „aspecte total nepotrivite pentru a face schimbări majore, pe termen lung”, a precizat astrologul DCNews, Daniela Simulescu.

575„Harta acestui moment vrea să facem ceva nou, dar nu ceva măreț. E multă incertitudine. E multă instabilitate. Trebuie să ne stabilim obiective mici, să fim practici, pragmatici. Să ne promitem că vom face schimbări mici de la zi la zi, că vom crea obiceiuri, o proprie rutină, care să ne ajute să depășim mai ușor această perioadă, dar și să ne descoperim pasiuni. Nu vă recomand să vă puneți intenții miraculoase. Uranus dă drumul la care nu v-ați fi așteptat. Începeți lucruri mici, învățați ceva”, a subliniat Daniela Simulescu.

Va fi dezastru pentru 4 zodii!

„Mare rugăminte pentru Taur, Scorpion, Leu, Vărsător. Sunt zodiile cele mai impactate de Luna Nouă. Vor avea senzația că trebuie să facă ceva, că lumea trebuie să se schimbe. Pentru celelalte semne, mai ales pentru cele de foc, ele vor avea foarte multe temeri legate de resursele lor. Aveți nevoie să vă canalizați energia și să nu vă pierdeți în multe direcții.

Pentru nativii din semnele de aer e greu, vor să plece, să facă lucruri, să socializeze. Poate vor descoperi o pasiune. Semnele de apă au nevoie de atașament”, a spus Daniela Simulescu.