Showbiz

„Va fi un spectacol între noi…”. Silviu Prigoană va fi din nou socru mare!

„Va fi un spectacol între noi…”. Silviu Prigoană va fi din nou socru mare!

Omul de afaceri Silviu Prigoană se află într-o perioadă fericită a vieții sale. Băiatul lui se însoară, dar, din ianuarei, e și bunic. El a oferit detalii importante despre nunta celui de-al doilea fiu, Silvius.

Silviu Prigoană va fi din nou socru mare

La nunta fiului lui Silviu Prigoană, Silvius, care va avea loc în luna iulie 2022 nu vor participa mulți invitați, deoarece prietenii lor sunt plecați prin străinătate, luna iulie fiind una de concedii.

„În luna iulie își unește destinele cu iubita lui, sunt de doi ani împreună. Va fi un spectacol între noi. Ne adunăm mai puțini. Foarte mulți care și-ar fi dorit să fie la nuntă, sunt din America, din Canada și au o problemă cu concediul!”, a afirmat afaceristul, în exclusivitate la postul tv Antena Stars.

Silvius va fi onorat la propria nuntă de prezența unui număr de aproximativ  150 de invitați.

Afaceristul Silviu Prigoană nu se va implica în organizarea evenimentului, participând la nunta fiului doar în calitate de invitat.

„Vom avea vreo 150 de invitați, nu știu. Ei știu mai exact despre ce e vorba, nu m-am băgat în povestea asta. Eu, ca de obicei, stau deoparte. Primesc invitație, mă prezint, nu primesc invitație, nu mă prezint”, a adăugat el.

Totodată, Prigoană senior a declarat că este un eveniment important că devine socru mare pentru a doua oară, fiind foarte mândru de faptul că fiul său a ales să îi fie soție o fată specială, cu o educație creștinească.

Dar, și mai important este că, în luna ianuarie a acestui an, omul de afaceri a devenit bunic!

Cine vor fi nașii

Potrivit declarației socrului mare, nașii lui Silvius sunt medici stomatologi din Constanța, persoane care nu sunt cunoscute în lumea publică. Aceștia le sunt prieteni buni și finii lui.

Nunta va fi organizată de ….mireasă!

Marele eveniment va fi organizat de iubita lui Silvius, aceasta ocupându-se de costume, aranjamente, meniuri și multe altele, întrucât miresele „fac tot ce trebuie pentru ca totul să iasă perfect”, susține omul de afaceri Silviu Prigoană.

Nunta, în general, este făcută de mirese. Mireasa este pionul principal al nunții, ea hotărăște cam tot, și meniul și culoarea costumului mirelui, și așa mai departe. Din această cauză, nu mă bag, nu este treaba mea. Și muzică și tot…absolut! Mireasa hotărăște!”, a precizat afaceristul.