Info Actual

Info Actual > Showbiz > Vă mai aduceți aminte de David? Ce s-a ales de fiul Luminiței Anghel: Familia n-a fost lângă mine
Showbiz

Vă mai aduceți aminte de David? Ce s-a ales de fiul Luminiței Anghel: Familia n-a fost lângă mine

Vă mai aduceți aminte de David? Ce s-a ales de fiul Luminiței Anghel: Familia n-a fost lângă mine

Vă mai aduceți aminte de David? Ce s-a ales de fiul Luminiței Anghel. Acesta a rupt tăcerea după ce a fost bătut în propria casă.

Fiul adoptiv al Luminiței Anghel, David Pușcaș, a trecut print-un episod terifiant, când a fost bătut în propria casă. În cadrul unui interviu, tânărul își acuză mama că în această perioadă nu l-a căutat.

În momentul în care a fost întrebat cum se simte, David Pușcaș a dezvăluit că e mai bine: “Sunt bine acum. Din punct de vedere medical, pot spune că sunt refăcut. Mă simt bine”.

Cum a reușit să sune la Poliție

“După ce au plecat (n.r. agresorul) am constatat cu bucurie că nu mi-a distrus și laptopul și camera cu care îmi fac eu poze și video pentru vlog. Așa am reușit să-mi fac o poză ca să am dovada în ce hal arătam, plin de sânge, lovit, și laptopul pe care m-am conectat la pagina mea de socializare și am postat acel mesaj. M-am dus și la niște vecini care m-au văzut în ce hal arătam, le-am cerut ajutor, dar n-au vrut să se bage. Mi-au închis ușa. Cele care mi-au fost alături au fost niște prietene bune de-ale mele, Sara și Maya”, a completat el. 

David a vorbit despre mama sa

“La 2-3 zile după incident, când mi-am recuperat numărul de telefon, am găsit mesaj de la mama care mă întreba ce se întâmplă că o caută mulți ziariști, că o sună presa.

Nu m-am văzut cu mama. Am noroc că am oameni, prieteni super ok lângă mine. Știi, pe de o parte ți se dă, pe de alta ți se ia. La mine, dacă familia n-a fost lângă mine, au fost prietenii. Și chiar sunt prieteni adevărați. Citisem în presă la un moment dat că mama îmi virează bani în nu știu ce cont. De când a început pandemia, eu ma întrețin 100% singur. Mama nu-mi trimite bani în cont, mă descurc să mă întrețin singur”, a completat el, pentru ciao.ro