Diverse

Vacanța prin schimb de case devine populară și în România. Călătoriți ieftin și vă distrați pe cinste

Vacanța prin schimb de case devine populară și în România. Călătoriți ieftin și vă distrați pe cinste

Pentru că cei mai mulți bani se duc pe cazare atunci când luăm un concediu, românii au început să apeleze la vacanța prin schimb de case, până acum extrem de populară în străinătate. Primii care au apelat la un astfel de sistem au fost profesori suedezi și americani în perioada anilor 50, care îmbinau utilul cu plăcutul și combinau vacanța cu studiul și a a devenit popular în SUA în anii 80. Ce trebuie să faceți dacă doriți să experimentați acest mod de relaxare.

Vacanța prin schimb de case devine populară și în România. Călătoriți ieftin și vă distrați pe cinste

Pentru a reuși să aveți o vacanță prin schimb de case, prima condiție și cea mai importantă este ca ambii proprietari să fie de acord să își ofere casa în schimbul alteia, aflată în zona pe care dorește să o viziteze.

În plus, trebuie să aveți grijă să lăsați curățenie, așa cum ați face în propria locuință. De aceea, pe facebook a fost înființat un grup pentru doritorii de senzații tari, unde aceștia se pot înscrie.

„Poate fi un schimb în România sau orice ale zonă din lume”

„Acesta este un grup pentru toți cei care vor să meargă în vacanțe, nu vor să plătească o avere, dar vor să încerce și ceva nou, pentru că vor sta în casele altora. Apartamente, vile, cabane, palate, yachturi, bărci, cabane orice poate fi schimbat cu orice.

Poate fi un schimb în România, unul între România sau orice altă zona din lume sau unul între zone diferite din lume. Românii sunt peste tot și merg peste tot. Și se ajută unii pe alții. Vă rog să va oferiți sprijin, să fiți cinstiți unii cu alții, să lăsați curat în urmă voastră (ca la voi acasă).

Cei care ne dezamăgesc vor fi eliminați din grup”, este anunțul publicat pe contul de socializare. La întoarcere, gazdele trebuie să spună cum s-au simțit, pentru ca și ceilalți membrii ai grupului să știe cum a fost la gazdele respective. Ambii proprietari trebuie să precizeze atât perioada vacanței, facilitățile de care dispune locuința, cât și numărul de camere și câte persoane vor merge în vacanță.

Sursă foto: grecia de week-end