Info Actual

Info Actual > Showbiz > Valentina Pelinel, ajutor nesperat. Cum o ajută fiul său, Milan?
Showbiz

Valentina Pelinel, ajutor nesperat. Cum o ajută fiul său, Milan?

Valentina Pelinel, ajutor nesperat. Cum o ajută fiul său, Milan?

Valentina Pelinel, ajutor nesperat. Cum o ajută fiul său, Milan? În sfârșit, norii cei negri par că au trecut și a apărut soarele în familia Pelinel-Borcea! Obișnuită cu viața agitată a defilărilor de modă, iar, mai târziu, cu cea a mondenităților, Valentina Pelinel e acum doar mamă și soție.

Iar, după toate fotografiile pe care le postează pe contul său de Instagram, pare că e rolul în care se simte și cel mai bine. Valentina Pelinel nu îşi mai ascunde bucuria pe care o trăieşte zilnic datorită celor trei copii ai săi: Milan, Rania şi Indira.

 

Imagine de familie! Valentina Pelinel a arătat cum Milan, fiul ei cel mare, are grijă de surioarele gemene

Valentina Pelinel, ajutor nesperat oferit de fiul său, Milan. Valentina și Cristi Borcea se află în izolare, împreună cu cei trei copii ai lor. După câte se pare, însă, frumoasa vedetă primește tot ajutorul de care are nevoie. Recent, aceasta a încărcat o fotografie pe pagina sa de Instagram care arată perfect relaţia dintre membrii familiei Pelinel-Borcea.

Gemenele sunt aşezate în scaunele speciale pentru bebeluşi. Frățiorul lor, Milan, le supraveghează cu atenţie şi le ţine companie pentru ca mama lor să poată pregăti liniştită micul dejun. Iar zâmbetul luminos de pe chipul Valentinei nu mai are nevoie de niciun comentariu.

„Milan îmi este de mare ajutor”, a scris mândra mămică. Admiratorii vedetei și-au arătat dragostea și au felicitat-o pentru educația pe care i-a oferit-o fiului său.