Lifestyle

Valeriu Popa, recomandări alimentare. „Castravetele este greu digerabil. Laptele de vacă este acid”

Valeriu Popa, recomandări alimentare. „Castravetele este greu digerabil. Laptele de vacă este acid”

Valeriu Popa, recomandări alimentare. „Castravetele este greu digerabil. Laptele de vacă este acid”.

Crezul lui Valeriu Popa era că Dumnezeu a creat un organism care se poate vindeca prin el însuşi. Trupul are nevoie doar de hrană naturală, curăţenie sufletească şi credinţă pentru a se feri de boli.

Avea reţetele lui, metodele lui de terapie pe care le aplica oricui avea şansa să-l întîlnească. Acesta îi învăţa pe bolnavi că totul e posibil dacă se întorc la legile naturale. Cele care dau sănătate maximă organismului, cele care înfrîng boala.

„Ca să pot ajuta, eu mă ocup de destresare, detoxifiere, de eliberarea imaginației, a voinței, de reglarea reglarea somnului și a resprației. Regimurile pe care le recomand sunt pentru organism ca o nouă naștere, de aceea durează 7-9 ani.

Ai o infecție pe care poți să o ții în frâu și, în timp, ea se va diminua. Și poți să trăiești așa, fără să te chinuie, până la moarte, când ți-o fi sorocul”, spunea Valeriu Popa.

 

Cunoscutul vindecător al anilor 80 a făcut o selecție de alimente despre care este bine să știm câteva lucruri înainte de a le introduce în meniul zilnic. Acesta considera că alimentația joacă un rol vital în prevenirea bolilor. Valeriu Popa a făcut o serie de recomandări alimentare.

Supa de fasole

Se pregătește astfel: lași fasolea 24 de ore la înmuiat, o cureți de coajă, bob cu bob, apoi o pui la fiert. Cojile le arunci, pentru că sunt toxice.

Orzul

Îl pui la înmuiat. După ce încolțește, îl pisezi și torni peste el zeama de legume (legume crude, spălate, tăiate bucățele și lăsate o noapte în apă). Terciul respectiv îl storci bine într-un tifon și rezultă o zeamă mai groasă, ca un lăptișor. Pui puțină miere de albine.

Legumele

La masă este bine să mănânci un singur fel de legume: varză, salată verde, ceapă, morcov etc. Nu trebuie amestecate. Dacă poți să identifici o combinație de două, maximum trei legume sau verdețuri care sunt compatibile cu tine, bine. Dacă nu, e mai bine să mănânci un singur fel de legume.

Atenție la castravete!

Este foarte greu digerabil, pentru că stă până la 24 de ore în stomac. Este bine să-l consumi fie sub formă de suc, fie ras ca să ajuți stomacul să-l digere.

Recomandări alimentare. Orezul

Pentru revenirea după post, recomand orezul fiert pentru că păstrează o alcalinitate în stomac și nu produce explozie. În acest timp, se reface flora stomacală, necesară digestiei alimentare. Atenție însă că dacă mănânci mult, riști un blocaj  digestiv.

Albușul de ou

Este echivalent cu amidonul din interiorul bobului de grâu, ambele toxice pentru organism.

Recomandări alimentare. Fructele aduse din import

În cea mai mare parte sunt culese crude, iar pentru a rezista cât mai mult timp, acestea sunt iradiate. Dacă totuși le consumați, este bine să fie puse în apă cu oțet de mere, apo spălate și curățate.

Consumul de produse lactate

Recomand cu foarte multă măsură consumul de lactate. Laptele comercializat industrial se pasteurizează la 80 de grade Celsius. De la 30 de grade în sus este mort, i-am distrus vibrația caracteristică de viață, l-am transformat din organic în anorganic.

Singurul lapte disponibil care încă este bun este cel de capră roșie (maronie), recomandat mai ales copiilor. De ce? Negrul absoarbe razele solare, albul le respinge, iar culoarea roșie este neutră.

Capra nu se îmbolnăvește de cancer. Mănâncă mult mugur și laptele ei este alcalin, aproape de parametrii laptelui uman. Laptele de vacă este acid și produce o creștere rapidă și exagerată a oaselor la copii în perioada lor de dezvoltare.

Recomandări alimentare. Carne

Consumul de carne este în defavoarea sănătății. Putem lua proteina și din alte surse, precum semințele de dovleac. 100 de semințe crude de dovleac sunt echivalentul proteic al unei jumătăți de kilogram de carne.

În plus, prin consumul de carne, omul preia din vibrațiile acestui animal, organismul dezechilibrâdu-se și devenind mult mai sensibil la îmbolnăvire.

Cafeaua

Gudromul din cafea este otravă, pentru că nu este solubil în sistemul nostru digestiv, ca și gudronul din țigară. Acesta trece în sistemul circulator și se depune generând tot felul de boli.