Info Actual > Showbiz > Van Damme a devenit viral în România. Ce spune românul care s-a filmat, pe manele, cu celebrul actor
Showbiz

Van Damme a devenit viral în România. Ce spune românul care s-a filmat, pe manele, cu celebrul actor

Van Damme a devenit viral în România. Ce spune românul care s-a filmat, pe manele, cu celebrul actor

Van Damme a devenit viral în România. Marți, 20 iulie, actorul Jean Claude Van Damme a venit în România. A doua zi, actorul a mers într-un restaurant exclusivist, scrie Spy News, iar câteva ore mai târziu, un tânăr a fost live pe Facebook de la volan și în dreapta lui era Van Damme. Pe fundal, o melodie a manelistului Tzancă Uraganu.

Vedeta, spune românul care s-a filmat cu actorul, pe manele, că „nu era nici K.O. de beat, nici ‘tras’”, atunci când s-a lăsat înregistrat.

Gabor Ianku Strinfi a explicat într-un live de pe contul său de Facebook că l-a întâlnit pe Van Damme la București și au petrecut seara de la 8 până a doua zi dimineața la10, dar celebrul actor nu ar fi făcut abuz de alcool ori alte substanțe. Pur și simplu s-a simțit bine în compania lui și a altor persoane, spune românul, care a vrut să dezmintă orice fel de zvonuri răutăcioase la adresa actorului.

„Pentru mine a fost ceva enorm să-l întâlnesc şi mai ales să fiu cu el la masă şi să mă plimb. Ne-am distrat, ne-am simţit bine, după cum aţi văzut şi pe live. Îi văd pe unii acum care comentează că i-am stricat imaginea. Vorbiţi toţi cum vreţi. Să fiţi sănătoşi toţi, şi cei care vorbiţi de bine şi cei care vorbiţi de rău. Vreau să vă spun să nu mai fiţi răutăcioşi, fiţi voi băieţi buni. E cazat la omul la hotel de șase stele. Nu era nici K.O. de beat, nici ‘tras’”, a mărturisit românul.

Acesta a povestit cum s-au întâlnit în București și cum a decurs plimbarea alături de marele actor.

„În Bucureşti ne-am întâlnit. Am profitat de ocazie şi până la urmă n-am fost nici beat în halul ăla, n-am fost nici singur să-mi fac de cap, am fost cu taică-miu. Ne-am întâlnit în seara respectivă, ne-am împrietenit. Am hotărât să ieşim în oraş şi am ieşit cu maşina mea personală, nu cu taxiul sau alte chestii. N-a fost obligat, n-a fost forţat, nici nu cred că poate cineva să-l forţeze cineva. Eu sunt o persoană simplă, nu sunt interlop, nu sunt mafiot. A fost respect reciproc, am băut, am mâncat, ne-am distrat şi l-am lăsat la hotelul unde e cazat. Ne-am distrat de la ora 8 seara până dimineaţa la 10. N-a fost cu bodyguardzi după el, gândiţi şi voi logic”, mărturisit Gabor Ianku Strinfi.