Info Actual

Info Actual > Showbiz > Vedetă înșelată în cel mai urât mod. Declarații surprinzătoare. „Ne-a ajutat în relație acel episod”
Showbiz

Vedetă înșelată în cel mai urât mod. Declarații surprinzătoare. „Ne-a ajutat în relație acel episod”

Vedetă înșelată în cel mai urât mod. Declarații surprinzătoare. „Ne-a ajutat în relație acel episod”

Vedetă înșelată în cel mai urât mod. Declarații surprinzătoare. „Ne-a ajutat în relație acel episod”

Soția lui Tudor de la „Fly Project” a povestit într-o emisiune pentru Antena Stars un moment dureros din relația cu cel care avea să-i devină soț. Anamaria Ionescu a vorbit despre momentul în care lumea i s-a năruit. Într-o zi, omul alături de care visa că își va petrece restul vieții, a înșelat-o.

„În toți acești ani am trecut prin toate încercările posibile. Am trecut prin certuri, prin despărțiri, prin tot ce presupune o relație. Cel mai greu a fost în 2010, când Tudor a uitat sa mai vină acasă și s-a oprit la o altă ușă.”, a povestit Anamaria Ionescu.

„Ne-a ajutat în relație acel episod”

Prima reacție a fost cea previzibilă. Anamaria l-a părăsit pe Tudor și nu l-a mai văzut timp de 5-6 luni. După ce a trecut timpul, însă, cei doi șia-au dat seama că nu pot trăi unul peste celălalt. S-au împăcat după jumătate de an și au decis de comun acord să nu mai vorbească niciodată despre acest subiect.

„Atunci am stat despărțiți 5-6 luni. A fost un an greu, eram mai mică, nu știam să manageriez situația. Am fost suficient de maturi încât să ne dăm seama că dragostea învinge. Am căzut de comun acord să ne împăcăm și să nu mai discutăm despre acel episod.

Pe noi ne-a ajutat în relație acel episod. Ne-am dat seama că ne iubim foarte tare. Dacă m-ai fi întrebat dacă aș accepta așa ceva, aș fi spus că nu există. Viața m-a surprins chiar și pe mine.

Pe unde mergeam îl vedeam pe el. am zis că prefer să regret un lucru, decât să mă întreb ce ar fi fost dacă. Tudor a făcut primul pas spre împăcare. El a făcut pasul spre împăcare, dar timid. Până la urmă l-am ajutat și eu. A fost o împăcare în 2 reprize”, a mai spus spus Anamaria Ionescu.

Fosta prezentatoare a rubricii Meteo de la Antena 1, Anamaria Stancu, şi solistul formaţiei Fly Project, Tudor Ionescu, şi-au unit destinele în mod oficial, în luna septembrie a anului 2015. Cei doi au împreună o fetiță, Ilinca.