Info Actual

Info Actual > Showbiz > Vedeta Playboy, gasita moarta in casa. Prima ipoteza este socanta!
Showbiz

Vedeta Playboy, gasita moarta in casa. Prima ipoteza este socanta!

Vedeta Playboy, gasita moarta in casa. Prima ipoteza este socanta!

O vedeta Playboy a fost gasita moarta in casa. Aceasta a se afla in apartamentul sau din Texas, unde se izolase. Iata prima ipoteza!

Ashley Mattingly, a fost găsită moartă în apartamentul său din Texas. Tânăra de 33 de ani, victimă a violenței domestice, a luptat cu abuzul de alcool, iar acum este moartă, anunţă TMZ.

245Vedeta Playboy a fost găsită moartă în domiciliul ei din Austin, Texas, vineri, 17 aprilie, unde a locuit în ultimii doi ani. Trupul ei a fost găsit la două zile după ce un prieten a anuţat poliţia că nu mai răspunde nici la telefon.

Un purtător de cuvânt al Biroului Medical Examinator a declarat, luni, că orice toxicologie sau autopsie în cauza oficială a decesului lui Mattingly ar putea dura între 30 și 90 de zile.

Fratele geamăn al lui Mattingly, Billy, a confirmat, de asemenea, tragica veste despre moartea surorii sale pe Facebook, amintindu-și de Mattingly drept un „rockstar” și o „regină a frumuseții”.

Ashley a fost o victimă a violenței domestice . Lane, fostul ei iubit, a fost condamnat în 2012

Sora lui Mattingly a scris pe Facebook: „Pentru că nu pot găsi cuvintele potrivite, o să las doar asta aici. Te iubesc și îmi va fi dor de tine în fiecare zi. Zboară sora mea, știu că ești cel mai superb înger din cer!”.

Billy și Christy au spus că Mattingly s-ar fi sinucis, deşi încă nu există rezultate în urma anchetei. Mai mult, în ultima vreme, vedeta a fost victima unor hărţuiri atât în mediul online cât şi în viaţa reală.

Ashley Mattingly a fost cunoscută pentru apariţia ei din revista Playboy Playmate, şi a devenit celebră după ce a fost desemnată Miss Martie pentru revista Playboy în 2011.

Mattingly locuia în Austin, Texas, în ultimii doi ani și se pare că s-a luptat cu abuzul de alcool, dar încerca să îşi revină, a spus familia ei pentru TMZ. Familia susține că izolarea pe fondul pandemiei de coronavirus nu a ajutat-o pe Mattingly, care a adoptat recent un cățel în vârstă de 9 luni „pentru a nu fi singură”.