Info Actual

Info Actual > Showbiz > Verdict Dana Budeanu. „E fake news! Decizia CEDO nu are legătură cu CCR!”
Showbiz

Verdict Dana Budeanu. „E fake news! Decizia CEDO nu are legătură cu CCR!”

Verdict Dana Budeanu. „E fake news! Decizia CEDO nu are legătură cu CCR!”

Verdict Dana Budeanu. „E fake news! Decizia CEDO nu are legătură cu CCR!” Într-un nou episod al Verdictului Politic, pe Știripesurse, Dana Budeanu vorbește despre decizia CCR, dar și despre problemele economice ale României.

Vedeta TV susține că un mesaj transmis greșit populației, adâncește eroarea și confuzia.

250„Suntem în continuare în demența cu CCR-ul. Au dat, nu știu ce naiba, că nu e constituțional cu amenzile. Ieri au urlat că ceea ce a decis CCR-ul a fost contestat de CEDO. Un fake news, pentru că decizia CEDO nu are nicio legătură cu CCR.

Cred că o să fac, mâine, câteva minute și despre asta, ca să vorbim despre ceilalți 70 de fraieri care au câștigat la CEDO împotriva statului român. Marea majoritatea dintre ei, pe dosarele de mare corupție instrumentate de procurorii. Care, obligați, forțați, unii probabil din bună credință, alții din rea-credință, o parte dintre ei, au instrumentat aceste dosare sub domnia Laurei Codruța Kovesi”,a spus vedeta.

„Populația trebuie să înțeleagă adevărul!”

„Populația trebuie să înțeleagă adevărul, nu pentru că ăla mai schimbă ceva. Trebuie să înțeleagă adevărul pentru că în momentul în care cei care votează, adică populația, trec peste orice minciună, context pe care nu-l înțeleg, se afundă în imensa eroare a ceea ce înseamnă mesajul politic care le este transmis. Cel economic care le este transmic etc.

Și știți ce, mă? Votează greșit! Cumva, eu vreau să explic lucrurile astea. Pe lângă faptul că sunt șefa de campanie a PNL și haștagilor ca să ne mai trezim, că se face frig în câteva luni. Și să nu mai iasă în stradă să facă reumatism. Cum au mai ieșit și cum au creat acel val cretin, pe care toată populația l-a halit și acum plânge în pumni”, a fost mesajul Danei Budeanu.