Economic

Veste bună! Guvernul a prelungit valabilitatea vaucherelor de vacanță

Veste bună! Guvernul a prelungit valabilitatea vaucherelor de vacanță.  Joi, 26 martie 2020, Guvernul României a adoptat Ordonanţa de Urgenţă privind modalitatea de emitere şi prelungirea valabilităţii voucherelor de vacanţă, la iniţiativa MEEMA. Ministerul Economiei a anunțat, astăzi, printr-un comunicat, că a adoptat o ordonanță de urgență pentru prelungirea valabilității voucherelor de vacanță. Astfel, acestea vor putea fi folosite până la 31 mai 2021, conform Digi 24.

„Am luat această măsură pentru a rezolva o situaţie cauzată de criza coronavirusului din ţara noastră. Am decis să prelungim valabilitatea voucherelor de vacanţă până anul viitor, în luna mai.

Am încredere că atunci când va treceaceastă criză vom reveni la o viaţă normală şi vom susţine repornirea motoarelor turismului intern. Până atunci vă îndemn în continuare să respectaţi indicaţiile autorităţilor, să aveţi grijă de voi şi de cei dragi, şi, de ce nu, să călătoriţi virtual în toate colţurile României şi ale lumii”, a declarat Virgil Popescu, ministrul Economiei, Energiei și Mediului de afaceri.